Azië

Eilandhoppen in Indonesië

Indonesie

Als je Indonesië zegt dan denkt iedereen meteen aan Bali, maar het land heeft nog zoveel meer vette eilanden die jullie kunnen bezoeken tijdens een te gekke lustrumreis! Wij hebben drie van deze eilanden op een rijtje gezet voor jullie.

Flores

Indonesie 1

Een van deze te gekke eilanden is Flores. Dit juweeltje is een ontzettend gave bestemming om te bezoeken met jullie dispuut of jaarclub. Flores is een van de mooiste eilanden van Indonesië door de prachtige natuur, witte stranden en helderblauwe zee. Tijdens jullie reis op dit eiland is een bezoek aan de gekleurde kratermeren van de Kelimutu en de grotten van Batu Cermin absoluut een aanrader! Natuurlijk zijn er ook chille borrelplekken en leuke barretjes te vinden op Flores, zoals the Paradise bar en Atlantis Beach Club.

Komodo

Indonesie 2

Het volgende eiland dat jullie absoluut moeten bezoeken met jullie dispuut of jaarclub is Komodo. Dit eiland staat bekend om een van de oudste diersoorten ter wereld, namelijk de draakachtige Komodovaraan. Deze dieren zijn te bewonderen in het Komodo National Park, maar alleen met gids, hoe vet! Naast het bewonderen van de Komodovaraan kun je ook heel chill snorkelen in de roze baaien met kleurrijke koraalriffen en ontelbare vissoorten. Een bestemming die niet mag ontbreken op jullie Bucketlist.

Lombok

Indonesie 3

Last but not least, Lombok. Deze populaire en paradijselijke bestemming is super tof vanwege de witte stranden, blauwe baaien en tabaksvelden, die jullie allemaal kunnen bezoeken. Dit prachtige zusje van Bali staat bekend om de vulkaan Rinjani en het tropische klimaat. Prima om in je bikini of zwembroek een heerlijke cocktail te drinken in een van de prachtige baaien en te proosten op een prachtige reis!

Wil jij ook de eilanden van Indonesië verkennen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies