Azië

Hiken in de Himalaya

Nepal hiken

Hoe vet is het om samen met je jaarclub of dispuut te gaan hiken in de Himalaya – misschien wel het bekendste gebergte ter wereld. Zo’n bijzondere trip heeft natuurlijk wel wat voorbereiding nodig. Check hieronder de mooiste hikes in Nepal.

Mount Everest & Himalaya Trek

🕒 3 dagen – 2 nachten

🏔  Easy

→  Kathmandu

Deze meerdaagse trektocht start in Kathmandu en brengt jullie over het prachtige Himalaya gebergte. Tijdens de tocht gaan jullie hoogtes bereiken van 2150 meter, waaronder vijf van de hoogste punten ter wereld. Het kan dus behoorlijk koud worden op deze hoogte maar het geeft echt een adembenemend uitzicht! Belangrijk is om vooral warme en relaxte kleding te dragen en een chille backpack voor onderweg. Easy peasy voor jullie lustrumreis dus.

Nepal hike everest

Poon Hill Trek

🕒 3 dagen – 2 nachten

🏔  Experienced

→  Pokhara

De fantastische Poon Hill trek begint in Pokhara en is voor de echte doorpakkers prima te doen. Tijdens de hike kom je in aanraking met de bijzondere Gurung bevolking. Deze inheemse bevolking leeft in de bergen en staan te popelen om jullie te ontmoeten en hun cultuur te laten zien. De tocht zet zich voor de mooie bergen Poon Hill, Ghorepani en nog meer super gave bucket list plekken. Maak je klaar voor een onvergetelijke trektocht.

Nepal hike Poon Hill 1

Annapurna & poon Hill trek

🕒 5 dagen – 4 nachten

🏔  Difficult

→  Pokhara

Voor de ervaren hikers onder ons is deze trek echt de ultieme bucket list experience. Vijf dagen lang wandelen door de prachtige Himalaya met als kers op de taart natuurlijk het Annapurna gebergte. Tijdens de hike spot je de meest unieke dieren en adembenemende watervallen. Het kan bijzonder koud worden op alle hikes en jezelf goed inpakken is echt een pré. Eén van deze hikes doen is echt een once in a lifetime experience, wie zijn wij in Nepal?

Nepal hike Annapurna

Zin gekregen in een vette lustrumreis?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies