Top

1. Vóór de reis

Organiseren jullie ook reizen in Nederland?

Ja zeker! De laatste maanden hebben we niet stil gezeten en zijn we bezig geweest om unieke, bucketlistwaardige en corona verantwoorde programma’s in Nederland uit te werken. Denk hierbij aan de prachtige Vinkeveense Plassen, overnachten op een onbewoond eiland of een Bohemian Birds Festival, niks is te gek! Vraag hier vrijblijvend je gratis reisvoorstel aan voor een bedrijfsreis in Nederland.

Kan ik gratis en vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen?

Een offerte is altijd gratis. Het maken van een offerte kost erg veel tijd omdat alles maatwerk is. Wij weten uit ervaring echter dat de meeste offertes die wij uitsturen worden geboekt, dus we doen al dat werk graag voor je! Vraag hier vrijblijvend je gratis offerte aan.

Ik weet nog niet precies waar ik heen wil. Kan ik een afspraak maken?

Ook al weet je nog niet precies waarheen, met hoeveel man en wanneer je weggaat, we helpen je graag op weg en denken graag met je mee! Je kunt voor alle vragen contact opnemen  via +31 20 244 0140, of gebruik het online aanvraagformulier voor een gratis vrijblijvende offerte.

Hoe plan ik een afspraak in om mijn reis te bespreken?

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel ons direct op +31 20 244 0140 om een afspraak in te plannen met ons. Jullie zijn altijd welkom en we komen graag langs voor het bespreken van jullie wensen.

2. Organisatie

Hoe kunnen jullie lokale kennis hebben in meer dan 100 landen?

Door zelf heel veel te reizen natuurlijk! Maar dat zeker niet alleen: onze lokale kennis komt mede van een nauwkeurig geselecteerd netwerk van lokale experts in alle landen waar wij reizen aanbieden. We staan dagelijks met onze lokale partners in contact en kunnen daarom snel schakelen.

Waarom zou ik de organisatie van mijn reis uitbesteden aan jullie?

Een reis organiseren is leuk, maar kost soms meer tijd dan je denkt. Omdat we al het werk wat betreft de planning en organisatie van jouw incentive reis uit handen nemen kun jij je op andere dingen concentreren. Je levert zelf input voor de samenstelling van de reis en je maakt 100% deel uit van het creatieve proces om tot de ideale trip te komen.

Wat kost een reis bij Bohemian Birds?

Dat hangt van natuurlijk van veel dingen af. De bestemming, accommodatie, reisperiode, reisduur en activiteiten zijn daarbij natuurlijk de belangrijke factoren. Wij werken daarom altijd met een budget wat vooraf door jullie is bepaald. Dus of je nou low-budget of over-the-top luxury wilt, wij zorgen altijd voor een reis die past bij jouw budget.

Wat is de werkkostenregeling (WKR)

Je zal er vast een keer over gehoord hebben; de werkkostenregeling. De WKR bundelt alle wetten en regels voor alle vergoedingen aan werknemers in één gemeenschappelijke regeling. Wij merken dat te veel bedrijven tegen onduidelijkheden aanlopen bij de organisatie van jouw incentive reis. Een beloningsreis voor het personeel valt helaas buiten de WKR. Echter kan een groot deel van de reis wel onder de WKR vallen. Hoe? Lees ons blog; 5 antwoorden over het WKR!

3. Boeken van de reis

Hoe boek ik een incentive reis?

We beginnen om al jullie ideeën en wensen op een rij te zetten. Hiervoor komen we graag langs en jullie zijn ook altijd welkom op het kantoor. We denken graag met je mee, dus als je nog niet precies weet welke richting jouw Incentive Reis op moet gaan, dan helpen wij je graag! Op basis van jullie plannen ontvang je gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes. Al onze reizen zijn op maat gemaakt, dus je kan altijd nog sleutelen aan je reis – zelfs nadat hij al is aanbetaald. Zo creëren we samen jullie perfecte trip!

Hoe werkt een (aan)betaling?

Bij bevestiging van de reis dien je een aanbetaling te doen. Afhankelijk van hoe ver van te voren je boekt is dit tussen de 20%-40%. Het grootste gedeelte betaal je pas 6 weken voor vertrek.

Wanneer moeten we een vliegticket boeken en hoe?

Tickets kunnen geboekt worden vanaf 11-13 maanden voor de vertrekdatum. Ook Low-Budget maatschappijen zoals Easyjet en Ryanair publiceren hun tarieven steeds eerder; 6-13 maanden voor vertrek. Voor grote groepen is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken. Tickets voor kleine groepen (8 personen of minder) willen nog wel eens op en neer gaan in prijs, maar voor groepstickets geldt altijd: hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs. Wij hebben contacten met alle grote vliegtuigmaatschappijen en kunnen dus gemakkelijk en goedkoop aan vliegtickets komen voor groepen.

Wat kan ik zelf nog doen voor de organisatie van mijn reis?

Wat jij wilt! Nadat je ons alle wensen en to do’s hebt verteld, gaan wij voor jou aan de slag en is het ontzorgen begonnen. Je kan bijvoorbeeld wel een kamerindeling opzetten, een speech voorbereiden en natuurlijk; managen dat iedereen op tijd is voor de vlucht!

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan zeker! Na het bespreken van je wensen en ideeën stellen we altijd een of meerdere vrijblijvende offertes op. Omdat we reizen op maat maken kan er altijd iets aangepast worden.

Kan ik iets in mijn offerte wijzigen?

Omdat al onze reizen op maat zijn gemaakt voor jou kan er altijd iets aan de offerte worden aangepast. Zelfs als je al betaald en bevestigd hebt kan je nog dingen aanpassen – we zijn erg flexibel en denken altijd met je mee!

Kan ik direct mijn reis online boeken?

Wij maken onze reizen op maat, op basis van de wensen van de klant. We kunnen om die reden geen kant-en-klare reizen aanbieden die je zelf op onze website kunt boeken.

4. Verzekeringen en Voorwaarden

Is de groep verzekerd tijdens de reis?

Met Bohemian Birds ga je veilig en verzekerd op reis. We werken uitsluitend samen met lokale experts die veilig te werk gaan, modern materieel gebruiken voor activiteiten en goed onderhouden vervoersmiddelen bezitten. En mocht jullie toch iets overkomen door schuld van een van een ander? Dan zijn wij met een Nederlandse Tour Operator Aansprakelijkheidsverzekering bij een wereldwijd opererende verzekeringmaatschappij uitstekend gedekt. Voor een incentive reis is het natuurlijk wel belangrijk om als werkgever zelf ook een reis- en/of annuleringsverzekering afsluit. Omdat jij als werkgever jou werknemers op reis stuurt, ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering.

Wat is het SGRZ?

De SGRZ staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk. Bohemian Birds is hierbij aangesloten.

Wat is de ANVR?

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, waarbij Bohemian Birds is aangesloten. Als je je reis bij een aangesloten reisorganisatie boekt is hierdoor de kwaliteit van de reisbegeleiding en nette afhandeling van klachten gewaarborgd. Lees hier meer over de ANVR voordelen.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

Je kunt hier onze algemene voorwaarden voor zakelijke reizen van de ANVR vinden.

Nog geen antwoord op je vraag?