Traditioneel

Japan

Japan - straten
Azië

Japan

Het prachtige Japan is eeuwenlang een gesloten land geweest waarbij het in die tijd nauwelijks is beïnvloed door andere landen en culturen. Hierdoor is alles zó anders dan wij in het westen gewend zijn en dit maakt het ontzettend interessant om te ontdekken. Ooit gehoord van een katteneiland, dierencafés, robot restaurants, toiletten met verwarmde toiletbrillen of hanami, wat de gewoonte is om naar de kersenbloesem te kijken met hapjes en drankjes? Vanwege deze laatste gewoonte is het voorjaar (eind maart en begin april) de mooiste tijd om Japan te bezoeken omdat de kersenbomen dan in bloei staan. Dit is echt prachtig! Waarvoor je echter alles uit je handen laat vallen en linea recta naar Japan gaat is toch wel de veelzijdige en verfijnde keuken. 

"Ik vond de dualiteit van Japan echt fascinerend: de rustige sereniteit van oude heiligdommen maar ook de levendige energie van ultramoderne steden zoals Tokyo en Osaka. En natuurlijk de culinaire hoogstandjes en behulpzame lokale bevolking niet te vergeten!"
Bohemian Birds - Team - Romy van Velzen
Romy van Velzen
Reisspecialist
Japan - straten
  • Aantal uren vliegen 15
  • Valuta Japanse Yen
  • Taal Japans
  • Proost Kanpai
  • Cultuur 86%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 88%
  • Avontuur 87%
Zo vliegen wij Japan aan

Hoogtepunten

Japan - aapjes
1

Bezoek sneeuwaapjes in Jigokudani

Japan - zee
2

Snorkelen en duiken bij Okinawa

Japan - Mario Kart
3

Real life Mario Kart door Tokio

Japan - Mount Fuji
4

Beklim Mount Fuji

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Japan - Tuin
Japan - poort
Japan - lampionnen
Japan - by night

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies