Spiritueel

Nepal

Nepal - architectuur
Azië

Nepal

Nepal, gelegen in Zuid-Azië en omringd door India en Tibet, biedt een unieke combinatie van prachtige landschappen, wildlife en een waanzinnige cultuur. Na een verwoestende aardbeving lag het leven volledig overhoop, maar nu dat langzaamaan weer flink is verbeterd vinden reizigers steeds beter hun weg naar dit prachtige land. De lokale bevolking is hier ongelofelijk blij mee en dit zie je terug in de gastvrijheid van de Nepalezen wanneer ze je in hun huis verwelkomen met een warme maaltijd. Voor de avontuurlijke lustrum reizigers is Nepal bij uitstek het land waar je moet zijn! Van een trekking door de Himalaya tot jungle safari’s in Chitwan National Park en raften op de Trishuli Rivier, Nepal heeft het allemaal! Ook zijn Instagramwaardige foto’s hier in grote getalen te maken, leuk om het thuisfront te voorzien van een aantal jaloersmakende platen.

"Wanneer iemand mij vraagt welke bestemming het meeste indruk op mij heeft gemaakt, dan is dat zonder twijfel Nepal. Van trekkingen door de Himalaya tot jungle safari’s in Chitwan National Park en raften op de Trishuli River - voor de avontuurlijke lustrumreizigers is Nepal bij uitstek het land waar je moet zijn!"
Suzan Franssen
Reisspecialist
Nepal - straat
  • Aantal uren vliegen 9
  • Valuta Nepalese roepie
  • Taal Nepali
  • Proost Ciyarsa
  • Cultuur 95%
  • Activiteiten 80%
  • Natuur 85%
  • Avontuur 95%
Zo vliegen wij Nepal aan

Hoogtepunten

Nepal - Himalaya
1

Driedaagse trekking door de Himalaya

Nepal - Jungle safari
2

Jungle safari in Chitwan National Park

Nepal - Mount Everest
3

Mount Everest vlucht

Nepal - raften
4

Raften op de Trishuli rivier

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Nepal - ezel
Nepal - tempel
Nepal - boten
Nepal - tempel
Nepal - Mount Everest

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies