Oorlogserfgoed

Vietnam

Vietnam - Hanoi
Azië

Vietnam

Als een langgerekt lint omarmt Vietnam de uiteinden van Zuid-Oost Azië. Dit land is op haar smalste punt slechts 40 kilometer breed. Toch puilt het uit van de adembenemende natuurlijke schoonheid, moderne steden, unieke erfgoed en de talrijke avonturen die hier werkelijk overal op de loer liggen. Verzamel al je vrienden en maak tijdens je lustrumreis kennis met een fascinerend land. Een land dat langzaam afscheid neemt van haar tragische verleden en in verbazingwekkend tempo bouwt aan een nieuwe toekomst. Met haar dichtbegroeide jungles, sprookjesachtige tempels en pagodes, hagelwitte stranden en duizenden jaren oude monumenten blijkt Vietnam keer op keer een overweldigende ontdekkingsreis voor alle zintuigen. Wie zich voor het eerst onderdompelt in dit land zal in zijn ogen wrijven van verbazing en niet weten wat hij ruikt en proeft. Een ware ontdekkingsreis!

"Vietnam is het perfecte land in Azië om op doorreis heen te gaan van Noord naar Zuid of andersom! Naast natuurlijk de heerlijke Vietnamese loempia's heeft dit land heel veel gave activiteiten te bieden: een meerdaagse cruise door Ha Long Bay, gave scootertochten langs de kust, witte zandstranden en grote steden met gave rooftops."
Suzan Franssen
Reisspecialist
Vietnam - fietsen
  • Aantal uren vliegen 13
  • Valuta Vietnamese dong
  • Taal Vietnamees
  • Proost Chúc Mung
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij Vietnam aan

Hoogtepunten

Vietnam - jungle
1

Jungle hike met wildernis BBQ

Vietnam - local
2

Streetfood tour in Ho Chi Minh

Vietnam - bier
3

Wijn- en bierproeverijen

Vietnam - tempels
4

Sprookjesachtige tempels en Pagodes

Colombia cappuccino
Colombia
Colombia - Lustrumreizen

JC Houthakker

“Wij hebben een super mooie reis gehad, mede dankzij Bohemian Birds. Maxime heeft samen met ons ervoor gezorgd dat we een perfecte combinatie hadden tussen feesten, mooie natuur, gave activiteiten en de meest chille vibe ever. Wat wij erg handig vonden was de persoonlijke reisleider die altijd bereikbaar was om ons te helpen of tips te geven. In Medellín kregen we voor een aantal dagen een hele chille guide die ons wegwijs maakte in de regio. Kortom, ben je op zoek naar een organisatie voor het plannen van je lustrumreis, neem dan contact op met Maxime van Bohemian Birds!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Vietnam - bootje
Vietnam - lampionnen
Vietnam - architectuur
Vietnam - local
Vietnam - kind

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies