Fascinerend

Kroatië

Kroatië - doorkijk
Europa

Kroatië

Wij begrijpen er helemaal niets van, maar het verrassende Kroatië vormt nog altijd het best bewaarde geheim van Oost-Europa. Ongelofelijk, want het altijd zwoele zomerweer, de ruim duizend ongerepte eilanden en de dramatische kustlijn maken van Kroatië de Rivièra van de Balkan.En dan hebben we het nog niets eens over de prachtige binnenlanden. De groene wouden herbergen prachtige natuurparken met fabelachtige watervallen, rustieke authentieke dorpjes en nostalgische steden zoals Zagreb en Dubrovnik. Van vervallen Romeinse arena’s tot Byzantijnse mozaïeken en Venetiaanse klokkentorens: dit land biedt een unieke culturele mix van Midden-Europa en het Middellands-Zeegebied. Ook kan je hier tot in de vroege uurtjes dansen in een van de vele clubs en bars die Kroatië te bieden heeft.

"Kroatië has it all! Ik vond de watervallen in National Park KRK adembenemend, tip van mij - ga er vroeg naar toe, zodat je voor de massa bent! In Split heb je heel veel hippe tentjes en proef je goede wijn bij 'Wijnbar Monika'. Het mooiste vond ik de eilanden voor de kust bij Split, met Hvar als mijn abslolute favoriet. Helder blauw water, de beste clubs en heel veel leuke terassjes."
Bohemian Birds - Team - Amber Snaterse
Amber Snaterse
Reisspecialist
Kroatië - straatjes
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Kroatisch
  • Proost Zivjeli
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 82%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 90%
Zo vliegen wij Kroatië aan

Hoogtepunten

Kroatië - zeiltocht
1

Meerdaagse zeiltocht rond de eilanden

Kroatië - Krka
2

Krka watervallen

Kroatië -Hvar
3

Beetle tour Hvar

Kroatië - Pakleni eilanden
4

Rockclimben en bezoek Pakleni eilanden

Kroatie zee doorkijk
Kroatië
Kroatië - Bedrijfsreizen

WeAviate

We had a great experience with Bohemian Birds. They helped us organize our annual company trip - this year our colleagues (50 people) flew from all over the world to Croatia for our company trip. What I really liked about Bohemian Birds is that everything was of high quality. The hotel, the restaurants they selected for us, and activities such as wine tasting and visiting a national park. I was positively surprised about the level of detail they prepared everything, and how involved they were during the trip. If you like to organize your yearly company trip, I would definitely recommend Bohemian Birds for this!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Kroatië - Dubrovnik
Kroatië - Dubrovnik strand
Kroatië - Zadar
Kroatië - Dubrovnik muur

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies