Gastvrij

Macedonië

Macedonië Skopje
Europa

Macedonië

Macedonië, of eigenlijk sinds vorig jaar officieel “de Republiek van Noord-Macedonië”, ligt in het centrum van de Balkan. Omringd door landen als Kroatië, Griekenland en Albanië. Voor de echte natuurliefhebbers is dit land een waar paradijs en cultuur snuiven doe je hier met gemak wanneer je één van de vele bijzondere kloosters bezoekt. Een land zo onontdekt maar o zo prachtig! Macedonië heeft de ideale ingrediënten voor een perfecte lustrumreis. Van adembenemende meren tot machtig mooie berglandschappen. Ook de steden zijn een bezoek meer dan waard. Maak een walking tour door de hoofdstad of kajak door de indrukwekkende Matka Vallei. Alles is hier mogelijk!

"Tijdens mijn reis door Macedonië verbaasde ik me over alle groene landschappen. Ik heb heerlijke wijnen gedronken in Demir Kapija. Mijn hoogtepunt was wel écht paragliden over het meer van Ohrid. Deze bestemming is zeker een verrassing!"
Team - Britt Tiggelman
Britt Tiggelman
Reisspecialist
Mark de jong b C6z WY Xne CI unsplash
  • Aantal uren vliegen 2,5
  • Valuta Macedonische denar
  • Taal Macedonisch
  • Proost Nazdrovje
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Macedonië aan

Hoogtepunten

Macedonië - Matkei vallei

Kajakken in de Matkei Vallei

Macedonië - Lake Ohrid

Hike rondom Lake Ohrid

Macedonië - Skopje

Pubcrawl in Skopje

Macedonië - boottocht

Boottocht naar St. Naum klooster

Macedonië - birds
Macedonië
Macedonië - Lustrumreizen

Damesdispuut Samodivi

“Van het plannen van de reis tot het gaan op reis met 21 dames fantastische begeleiding gehad vanuit Bohemian Birds. We zijn naar unieke plekken geweest en hebben mogen overnachten op prachtige locaties. De rondreis door Macedonië is een aanrader voor iedere groep! Ondanks de vele wijzigingen die moesten plaatsvinden door corona restricties heeft Bohemian Birds altijd een mooi programma voor ons gemaakt. De samenwerking ging soepel en Bohemian Birds was ook tijdens de reis altijd te bereiken!”

Bekijk deze bestemming
Macedonië - Skopje
Macedonië
Macedonië - Lustrumreizen

Damesdispuut Sabella

“Een reis met 26 vrouwen is niet niets, maar dankzij Bohemian Birds verliep onze eerste lustrumreis geweldig! De week bestond uit afwisselende activiteiten, waarbij relaxen, gezelligheid en avontuur zeker niet ontbraken. Een week om nooit te vergeten!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - huisje
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Heerengenootschap Donders

Samen met HG Donders een prachtige week in Montenegro gehad dankzij Bohemian Birds! Doordat er aan eigenlijk alles wel werd gedacht, de communicatie snel en duidelijk was, en we niet voor onaangename verassingen kwamen te staan door de goede voorbereiding, konden we optimaal genieten van onze reis. Ontzettend bedankt!

Bekijk deze bestemming
Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Gladius

“Onze reis naar Montenegro was fantastisch. We waren met 30 mannen tussen de 18 en 32, wat het vrij ingewikkeld maakte om de reis goed op iedereen af te stemmen. De deskundigheid van Tessa en het Bohemian Birds-team heeft dit op een uitstekende wijze voor elkander gebokst. Hierdoor was de totale ervaring top en de prijs/kwaliteit-verhouding van onze reis uitmuntend. Ik ga ons volgende lustrumbestuur zeker aanraden om weer bij Bohemian Birds te boeken. Tessa & team, bedankt en tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - Kotor
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Lilith

Begin 2023 zijn wij op aanraden naar Bohemian Birds gegaan om onze Lustrumreis te organiseren. Sindsdien is het contact heel erg goed geweest en hebben zij ons geholpen om de 4e Lustrumreis van ons dispuut goed te organiseren. De deskundigheid en tips hebben ervoor gezorgd dat wij een top week hebben gehad in Montenegro met 53 meiden. Snelle communicatie, goede locaties en een fijne voorbereiding: aanrader om met Bohemian Birds een reis te boeken!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Macedonië - Kaneo
Macedonië - meer
Macedonië - Skopje
Macedonië - Ohrid
DAMESD1

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies