Gastvrij

Macedonië

Macedonië - birds
Europa

Macedonië

Macedonië, of eigenlijk sinds vorig jaar officieel “de Republiek van Noord-Macedonië”, ligt in het centrum van de Balkan. Omringd door landen als Kroatië, Griekenland en Albanië. Voor de echte natuurliefhebbers is dit land een waar paradijs en cultuur snuiven doe je hier met gemak wanneer je één van de vele bijzondere kloosters bezoekt. Een land zo onontdekt maar o zo prachtig! Macedonië heeft de ideale ingrediënten voor een perfecte lustrumreis. Van adembenemende meren tot machtig mooie berglandschappen. Ook de steden zijn een bezoek meer dan waard. Maak een walking tour door de hoofdstad of kajak door de indrukwekkende Matka Vallei. Alles is hier mogelijk!

"Tijdens mijn reis door Macedonië verbaasde ik me over alle groene landschappen. Ik heb heerlijke wijnen gedronken in Demir Kapija. Mijn hoogtepunt was wel écht paragliden over het meer van Ohrid. Deze bestemming is zeker een verrassing!"
Team - Britt Tiggelman
Britt Tiggelman
Reisspecialist
Mark de jong b C6z WY Xne CI unsplash
  • Aantal uren vliegen 2,5
  • Valuta Macedonische denar
  • Taal Macedonisch
  • Proost Nazdrovje
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 90%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Macedonië aan

Hoogtepunten

Macedonië - Matkei vallei
1

Kajakken in de Matkei Vallei

Macedonië - Lake Ohrid
2

Hike rondom Lake Ohrid

Macedonië - Skopje
3

Pubcrawl in Skopje

Macedonië - boottocht
4

Boottocht naar St. Naum klooster

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Macedonië - Kaneo
Macedonië - meer
Macedonië - Skopje
Macedonië - Ohrid

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies