Groen

Slovenië

Slovenië - Lake Bled
Europa

Slovenië

Wist je dat Slovenië het enige land ter wereld is met het woord love in de naam? En dat is geen toeval! Slovenië heeft zo veel om verliefd op te worden. Van de geweldige natuur tot vele gezellige steden en van mooie bezienswaardigheden tot een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Bezoek tijdens je reis de hoofdstad Ljubljana voor een goede stapavond of maak een bezoek aan hét Toscane van Slovenië, Brda. Je vindt hier prachtige meren, watervallen, blauwe rivieren en mooie kloven. Voor de echte natuurliefhebbers ben je in Bohinj op het juiste adres. Peddel hier met je kajak of SUP-board over Lake Bohinj en waan je één met deze indrukwekkende natuur. 

"Je zou er misschien niet meteen aan denken als je op zoek bent naar een vakantiebestemming, maar Slovenië heeft mij enorm verbaasd tijdens mijn bezoek aan dit prachtige land! Slovenië heeft veel te bieden voor een geweldige trip. Ze hebben daar hoge bergpieken waar je te gekke hikes kunt doen, Ljubljana als bruisende stad, maar je kunt er ook heerlijk relaxen aan de kust. Een perfecte combinatie!"
Bohemian Birds Team Eline
Eline Tordoir
Reisspecialist
Slovenië - Ljubljana
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Sloveens
  • Proost Na zdravje
  • Cultuur 70%
  • Activiteiten 75%
  • Natuur 90%
  • Avontuur 80%
Zo vliegen wij Slovenië aan

Hoogtepunten

Slovenië - Lake Bohinj

Downhill biking bij Lake Bohinj

Slovenië - wijnproeverij

Wijnproeverij bij een lokale boerderij

Slovenië - Ljubljana

Stappen in Ljubljana

Slovenië - Izola

Boottocht bij Izola

Slovenië - Lake Bled
Slovenië
Slovenië - Lustrumreizen

JC Bezonje

Wij zijn met 11 vrouwen naar Slovenië op lustrum geweest. Bohemian heeft een heerlijke gevarieerde reis voor ons georganiseerd. Alles was goed geregeld, geen verrassingen en alles zoals beloofd. Fijne accommodaties en super om lokaal een aanspreekpunt te hebben voor als er iets is of extra geregeld met worden. Bohemian heeft goed met ons meegedacht en de reis goed binnen budget gehouden. Overleggen met Bohemian is makkelijk en ze begrijpen goed waar wij naar op zoek waren.

Bekijk deze bestemming
Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Gladius

“Onze reis naar Montenegro was fantastisch. We waren met 30 mannen tussen de 18 en 32, wat het vrij ingewikkeld maakte om de reis goed op iedereen af te stemmen. De deskundigheid van Tessa en het Bohemian Birds-team heeft dit op een uitstekende wijze voor elkander gebokst. Hierdoor was de totale ervaring top en de prijs/kwaliteit-verhouding van onze reis uitmuntend. Ik ga ons volgende lustrumbestuur zeker aanraden om weer bij Bohemian Birds te boeken. Tessa & team, bedankt en tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Hongarije - tram
Hongarije
Hongarije - Lustrumreizen

Iris - Dispuut Loos RVSV

Bohemian Birds heeft ons maar liefst één jaar lang fantastisch geholpen bij het organiseren van dé ultieme lustrumreis voor ons dispuut. Ze stonden altijd klaar voor onze vragen, suggesties en wijzigingen, hoe last-minute het ook was. Dit heeft geresulteerd in een geweldige lustrumreis in Boedapest om nooit te vergeten. Team Bohemian Birds: super bedankt namens ons allemaal!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies