Meet our local

Trajce uit Macedonië

173750 00 2x
Trajce

Trajce's top 3

  1. Ohrid, Noord-Macedonië
  2. Baai van Kotor, Montenegro
  3. Thessaloniki, Griekenland
Meet our local

Dertig jaar geleden is Trajce geboren in Zoetermeer en opgegroeid in een Macedonisch huis. Beide ouders komen uit Macedonië.

"Thuis spraken, aten, zongen en vierden wij de feestdagen ook in het Macedonisch. Ik kan moeilijk zeggen of ik nu Nederlands of Macedonisch ben. Sterker nog, ik weet soms niet eens meer waar ik woon. Eigenlijk ben ik een beetje overal te vinden, maar voornamelijk in Noord-Macedonië en Nederland."

Ontdek de Balkan met Trajce!
Trajce heeft al tien jaar lang voor de klas gestaan als geschiedenisdocent op het voortgezet onderwijs. Ongeveer een half jaar geleden is hij, dankzij het reisbureau van zijn vader, overgestapt binnen de toeristische sector. Echter heeft hij in de afgelopen acht jaar verschillende bijdragen geleverd binnen het toerisme op de Balkan. Voornamelijk in de zomermaanden, van gidsen en hosten tot het ontwerpen van rondreizen.

"Qua karakter zie ik mijzelf als een extravert mensenmens. Ik weet het, het klinkt cliché, maar ieder persoon is uniek. Ik vind het leuk om te ontrafelen wat jou bezig houdt en wat jij leuk vindt. Dit is het aard van het beestje, maar het is ook nog eens een constructieve kwaliteit om jou het beste te kunnen helpen. Met mijn historische, nuchtere Nederlandse kennis en mijn warme liefdevolle Macedonische gastvriendelijkheid, heet ik iedereen van harte welkom in het prachtige Balkan."

 

Ontdek Trajce's drie onmisbare bestemmingen!

Trajce's favoriete lokale nummer

Gratis reisadvies