Opkomend

Macedonië

Macedonië - banner
Europa

Macedonië

Добредојдовте во Македонија! Welkom in Macedonië! Macedonië is een klein land met een rijke geschiedenis en cultuur, waar van alles te beleven valt. Het land heeft prachtige meren, imposante bergen, gezellige dorpen en bruisende steden. Zo kun je in Ohrid genieten van het heldere water van het Meer van Ohrid en de historische binnenstad verkennen, terwijl je in Skopje het moderne Macedonië kunt ontdekken met zijn vele bezienswaardigheden. Het land heeft zijn eigen taal, het Macedonisch, en betaalt met de Macedonische denar. Skopje heeft een internationale luchthaven, maar ook via Thessaloniki in Griekenland kun je makkelijk naar Macedonië reizen. Geniet van een onvergetelijke bedrijfsreis Macedonië met jouw team!

Macedonië - by night
  • Aantal uren vliegen 2,5
  • Valuta Macedonische denar
  • Taal Macedonisch
  • Proost Na zdravje
  • Cultuur 89%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 84%
  • Avontuur 84%
Zo vliegen wij Macedonië aan

Hoogtepunten

Macedonië - Skopje
1

Kajakken in Matka Canyon

Macedonië - Pelister Nationaal Park
2

Paardrijden in Pelister Nationaal Park

Macedonië - Lake Ohrid
3

Privé boottocht in Ohrid

Macedonië - Demir Kapija
4

Wijnproeverij - Demir Kapija

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Macedonie - uitzicht
Macedonië
Macedonië - Skopje
Dispuut Ritz - Macedonië

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies