Inspiratie

De top 5 coolste reisprogramma's

Top 5 coolste reisprogrammas scaled

Eén van de makkelijkste manieren om je te laten inspireren om nog meer te gaan reizen is een avondje op de bank hangen en de tv aanzetten. Hieronder vind je een paar van onze favoriete reisprogramma’s!

3 op reis

In dit reisprogramma, dat al 10 jaar op de Nederlandse buis te zien is, gaan BNN presentatoren naar verschillende bestemmingen over de hele wereld om geven gave tips! Elke aflevering staat in het teken van twee totaal verschillende bestemmingen. Onontdekte parels worden afgewisseld met bekendere wereldsteden.

Top 5 coolste reisprogrammas 1

Rail away

Een combinatie van een spoorlijn, trein & natuurlijke omgeving, dat maakt Rail Away een unieke onder de reisprogramma’s. Elke aflevering staat in het teken van een prachtig traject, ergens op de wereld. Het programma geeft aandacht voor de treinen, de landschappen & culturen. Het programma is ontworpen om de reizende kijkers te overtuigen van de trein als beste reis vervoersmiddel.

Top 5 coolste reisprogrammas 2

Trippers

Reportages over jongeren in het buitenland. De makers duiken in de levensstijlen en subculturen van leeftijdgenoten over de hele wereld. De aflevering over Colombia is zeker een aanrader. De aflevering verteld wat voor invloed het drugsimperium van Pablo Escobar heeft op de grootste cocaïnehandelaar ter wereld, en hoe de autoriteiten hiertegen op proberen te treden.

Top 5 coolste reisprogrammas 4

Tales by light

In deze documentaire worden fotografen gevolgd en het verhaal achter hun foto’s verteld om de wereld te inspireren om oceanen, kinderen en de Aboriginal cultuur te beschermen. ‘’Achter elke krachtige foto zit er een inspirerend verhaal’’. De serie telt nu drie seizoenen met allemaal een eigen karakter.

Top 5 coolste reisprogrammas 3

Floortje naar het einde van de wereld

In dit reisprogramma bezoekt Floortje Dessing de verste uithoeken en meest afgelegen bestemmingen van de aarde om hier portretten te maken van de mensen die hier wonen. Bijvoorbeeld; Floortje die het miniscuule eiland Palmerston bezoekt, welke midden in de Stille Oceaan ligt. De enige manier om het eilandje te bereiken is per boot, wat slechts een paar keer per jaar vaart naar deze paradijselijke plek. Floortje doet er maar liefst 7 dagen over om het eiland te bereiken!

Top 5 coolste reisprogrammas 5

Meer inspiratie over reizen, reisprogramma's en bedrijfsreizen?

Voor meer informatie & inspiratie over een aankomende bedrijfsreis binnen en buiten Europa, check het blog of de FAQ van www.bedrijfsreis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

Wil jij ook op reis met jouw bedrijf?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies