Tips

Top 7 beste kerstcadeaus voor jouw personeel

Fietsen winter

Het is weer die tijd van het jaar! De feestdagen naderen snel, dus hoog tijd om na te denken over het perfecte cadeau voor jouw personeel. Van uitdagende activiteiten tot een gezellige borrel, je leest het allemaal in deze blog. 

Mixen & shaken 

Shake de meest verrukkelijke cocktails met een cocktail set. Geniet samen van een drankje en nodig iedereen uit om aan te sluiten. Breng iedereen samen om te proosten op het afgelopen jaar en de successen die komen gaan.  

Ultiem ontspannen 

Na een jaar hard werken, verdient jouw personeel een manier om te ontspannen. Verwen je personeel met luxe wellness producten en laat zien hoe dankbaar jij bent voor hun inzet. Het ideale cadeau om jouw personeel even flink te laten ontspannen! 

Proef de gezelligheid 

Trakteer je personeel op een smaakvolle borrelplank gevuld met heerlijke hapjes.  Vul de borrelplank met verschillende dips, kazen, noten, zoetigheid of zelfs vers fruit. Organiseer een heerlijke borrel op kantoor met al het personeel! Hoe leuk is het om met de feestdagen met z’n allen te genieten van lekkere hapjes om het jaar gezellig af te sluiten. 

Hydratatie met een persoonlijke touch 

Hoe kan je op een leuke manier zorgen dat jouw personeel goed gehydrateerd blijft. Personaliseer een drinkfles voor jouw personeel met het logo van het bedrijf. Naast dat het personeel gehydrateerd blijft, is het een levendige reclame die zichzelf verspreidt. Dus waar wacht je nog op? Hydrateer met stijl en promoot je bedrijf op een leuke manier! 

Kras & Explore 

Reisliefhebbers vinden het geweldig om hun bezochte bestemmingen op een visuele manier vast te leggen. Laat de passie voor reizen stralen met een interactieve wereldkaart waar alle bezochte landen weggekrast kunnen worden. Laat de reisavonturen stralen en motiveer het personeel om de wereld te verkennen. 

Daag jouw collega’s uit 

Daag jouw hele team uit met een spannende escaperoom. Geef je personeel de kans om hun probleemoplossende vaardigheden te laten zien. Het oplossen van puzzels en codes zal het teamgevoel op een bijzondere manier versterken. Grijp deze kans om jullie bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en ervaar samen de opwinding van teamwork en succes! 

Herinneringen buiten de werkplek 

Leer elkaar buiten kantooruren kennen met speciale uitjes. Daag je team uit met opwindende outdoor activiteiten voor een onvergetelijke teambuilding. Organiseer een bedrijfsfeest met een thema dat perfect bij jullie past. Wil je het team nog beter leren kennen? Ga dan een weekendje weg met het team en plan een hike of volg een workshop. Deze activiteiten zullen onvergetelijke herinneringen creëren voor jou en het hele team! 

Maak deze feestdagen onvergetelijk voor jouw personeel!

Wat gaan jullie doen met de feestdagen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies