Inspiratie

4 Tips voor het organiseren van een jaarclubreis!

Jaarclubs

Het hoogtepunt voor iedere jaarclub of dispuut is natuurlijk de lustrum of jaarclubreis! Maar hoe pak je nou eigenlijk zoiets aan? In deze blog geven we jullie 4 tips voor het organiseren voor een jaarclubreis! 

 #1 Money, money, money

Een goed begin is natuurlijk al het halve werk. Begin dus op tijd met geld opzij zetten, zodat jullie de meest vette lustrum of jaarclubreis kunnen organiseren inclusief vette activiteiten, dikke villa’s en een overvloed aan drankjes. Hoe eerder je dan ook begint, hoe minder je iedere maand moet missen. Zorg er ook voor dat alle clubleden iedere maand ongeveer evenveel geld opzij zetten zodat jullie allemaal hetzelfde hebben gespaard op het moment van de reis.  Bespreek ook met je jaarclub of dispuut wat dit bedrag per maand zal zijn op basis van het afgesproken budget.

Jaarclubs 1

#2 Lustrumreis commissie

Om een lustrum of jaarclubreis te organiseren is het essentieel om een lustrumreis commissie samen te stellen. Het is namelijk bewezen dat de besluitvorming het meest efficiënt verloopt als de groep uit drie personen bestaat. Anders heb je te veel meningen, wensen en eisen en komt die te gekke reis er natuurlijk nooit van. Ben je geen lid van de commissie? No worries, jullie wensen worden natuurlijk wel meegenomen. Het is de taak van de commissie om de mening van ieder lid van de jaarclub mee te nemen in de besluiten voor de reis. 

Jaarclubs 2

#3 Colombia, Kroatië of toch Thailand?

Heb je eindelijk de financiële zaken en de wensen voor de jaarclubreis op orde, komt het volgende. Welke bestemming gaat het worden? Met de wensen en het budget van alle leden kunnen jullie samen met een van onze Bucketlist consultants kijken voor de perfecte bestemmingen. Zij zijn de specialisten en weten alles van deze bestemmingen!

Jaarclubs 3

#4 De onthulling

Houd de rest van je jaarclub niet langer in spanning en maak de bestemming van jullie reis bekend! Het leukste is natuurlijk om dit op een feestelijke manier te doen. Organiseer bijvoorbeeld een vette pubquiz met vragen die hints van het land geven met als klapper op de vuurpijl natuurlijk de bestemming! Of organiseer een diner met de hele jaarclub en presenteer met een video de bestemming van jullie lustrum. 

Jaarclubs 4

Helemaal zin gekregen om jullie eigen reis te organiseren ?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies