Inspiratie

5x Alternatieve reisbestemmingen

Alternatieve reisbestemming

Al een lustrumreis gepland voor aankomende zomer? Wij hebben vijf ultieme reisalternatieven gevonden voor jouw jaarclub of dispuut. Ruil een vette intercontinentale reis dit jaar in voor een super gave reis ietsje dichter bij huis. 

Fiji x Scilly

Voor een tripje naar een heerlijk tropisch eiland hoef je niet helemaal af te reizen naar de andere kant van de wereld. Vanaf Europa pak je een boot of de trein naar het zuidwestelijke gedeelte van Engeland, daar ligt de eilandengroep Scilly. Eigenlijk net zo chill en tropisch als Fiji, maar veeeeel dichter bij huis. 

Fiji x Scilly Engeland

Wine x Vin

Heerlijk aan een wijntje lurken in de brandende zon. Dat kan dus ook gewoon super dichtbij in de Loire van Frankrijk. Kilometers lange wijnvelden vind je zowel in California en Frankrijk. Fransen zijn erg trots op hun druiven die de lekkerste wijn maken. Op naar France met jouw dispuut of jaarclub, zut alors!

Druiven Wijn

Grand Canyon x Torcal de Antequera

De prachtige Grand Canyon moet je natuurlijk een keer gezien hebben, en dan het liefst met jouw jaarclub of dispuut. Wij hebben een perfect alternatief voor jullie, namelijk de Torcal de Antequera in Andalusië. Dit is een van de mooiste en indrukwekkendste natuurgebieden van heel Europa. Geen zin om ver te vliegen? Of tussen duizenden toeristen te staan? Ga dan lekker op lustrumreis richting Andalusië.

Spanje - Torcal de Antequera Andalusie

Safari in oerbos x Safari in Savanne

De welbekende Big 5 willen we allemaal een keertje gezien hebben. Nou die hebben we dus ook veel dichterbij huis. In het prachtige Bialowieza in Polen kun je op safari in het oerbos. Hier vindt je dus geen olifanten of leeuwen maar de Europese Big 5. Deze groep bestaat uit wolven, lynxen, otters, edelherten en bizons, hoe vet?! Op naar het oerbos dus!

Bialowieza Polen Safari

Thailand x Kroatië

Het laatste alternatieve pareltje is Plitvice in Kroatië. Deze prachtige plek is onderdeel van de UNESCO-werelderfgoedlijst. Een waar wonder. Kilometers lange vlonder bruggetje en groenblauwe waterpoeltjes. Nu kun je dit tripje natuurlijk ook combineren met een leuke citytrip in Kroatië waar jullie lekker kunnen gaan feesten, helemaal top. Dit scheelt in ieder geval een kleine 8000 kilometer.

Plitvice Kroatie

Enthousiast geworden van deze te gekke alternatieve reizen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies