Azië

Bucketlist Item: Powered paragliding in Netanya

PARAGLIDING IN NETANYA

Hoe vet zou het zijn als jullie het prachtige Israël van bovenaf zouden kunnen bewonderen tijdens jullie reis? In Netanya kan dat! Ga samen met de instructeur de lucht in tijdens een gemotoriseerde parachute vlucht in Netanya en geniet van het prachtige uitzicht. 

Netanya

PARAGLIDING IN NETANYA 1

Netanya is een stad 32 kilometer ten Noorden van Tel Aviv. Deze stad is de perfecte locatie voor totale ontspanning. Het heeft een heerlijke klimaat met parelwitte stranden en helderblauw water, perfect voor een ultieme chill dag! Maar dat niet alleen. Langs de boulevard kunnen jullie heerlijk aan tafel schuiven bij talloze restaurants en kunnen jullie een heerlijk koud biertjes scoren bij de cafés en barren. In de avond kunnen jullie genieten van het bruisende nachtleven van Netanya. Ook voor de echte daredevils van de groep, die niet bang zijn voor grote hoogtes, heeft deze stad genoeg te bieden!

Powered Paragliding

PARAGLIDING IN NETANYA 2

Één ding wat zeker niet mag ontbreken tijdens jullie fantastische lustrumreis is een vlucht over het landschap van centraal Israël! In Netanya stap je samen met een piloot aan boord van een gemotoriseerde parachute en stijg je op tot grote hoogte. Kijk uit over de prachtige velden en de boomgaarden van de Sharon-vlakte met de wind in je haar tijdens deze unieke ervaring. Zeker een bucket-list item!

Tijd voor cocktails

PARAGLIDING IN NETANYA 3

Na deze echte bucket-list activiteit is het tijd om weer met beide benen op de grond te komen en heerlijk bij te praten over deze gave ervaring  met een lekker drankje in jullie hand! Ga dan zeker naar Tommy Gun. Deze bar serveert enorm goede cocktails. Die hebben jullie zeker wel verdiend na vandaag!

Wil jij ook op lustrumreis?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies