Inspiratie

Dè 4 hotspots waar je in 2021 echt heen moet!

Strand - kokosnoot

Na 2020 achter ons te hebben gelaten wordt 2021 hét jaar om mogelijk weer te reizen of lekker plannen te maken voor je volgende reis! Wij hebben voor jullie 4 hotspots opgesteld waar je dit jaar echt naar toe wilt!

Costa Rica

Costa Rica, de perfecte bestemming voor 2021! Door het heerlijke eten, de vette natuur en de relaxte sfeer wil je hier zeker naar toe met je jaar of dispuut. Ga op excursie naar de kratermeren van Irazù, maak een onvergetelijke hike op de Poàs-vulkaan, ga op zoek naar felgekleurde kikkers in het Monteverde Nevelwoud of ga gestrekt op een bedje in de zon op bijvoorbeeld het chille strand Playa Tamarindo.

Costa Rica

Georgië

Georgië, een land dat nog steeds wel eens wordt ondergewaardeerd, maar waarom eigenlijk? Dit land heeft namelijk zo veel te bieden. Je vindt hier een geweldige combinatie van natuur, cultuur en zelfs stranden. Een ander pluspunt, het is ook nog eens super betaalbaar, hoe chill! In de hoofdstad Tbilisi vind je monumentale Sovjet-architectuur, badhuizen, kleine straatjes en nog veel meer. In de avond ben je in Tbilisi op het juiste adres voor de vetste feestjes en de lekkerste cocktails. Ben je een echte natuurliefhebber? Reis dan naar het Noorden van het land om de Chaukhi Mountains te bewonderen en gave meerdaagse hikes te maken!

Tbilisi Georgie

Japan

Japan beschikt over een prachtige natuur en een bijzondere cultuur, daarom hoort dit veelzijdige land ook zeker op dit lijstje! Bezoek Osaka, de culinaire hoofdstad van Japan en geniet daar van de heerlijke lokale keuken. Ga vervolgens naar Kyoto, de voormalige keizerstad met vele indrukwekkende tempels en paleizen. Mount Fuji kan ook zeker niet ontbreken tijdens jullie lustrumreis naar Japan, deze gigantische berg staat namelijk symbool voor dit land. En als dit nog niet veelzijdig genoeg klinkt, dan hebben we nog een vette locatie in petto, namelijk de hypermoderne stad Tokyo. Jullie zullen hier je ogen uitkijken!

Osaka Japan

Malta

Last but not least: Malta. Malta is een eiland die heel veel mogelijkheden biedt. Het eiland ligt in de Middellandse zee en is gelukkig nog niet even bekend bij iedereen, dus een unieke bestemming voor jullie lustrumreis. De mensen op het eiland zijn enorm lief en de lokale specialiteiten zijn overheerlijk. De populairste stad van Malta is San Giljan, hier kan je geweldig uitgaan en het is hier relatief goedkoop om te feesten, nog meer pluspunten dus. Malta is ook een prachtige bestemming om rond te rijden. Het binnenland heeft een wat ‘ruige’ look waardoor het lijkt alsof je teruggaat in de tijd. En nog een leuk weetje, Malta heeft met een aantal sites decor gestaan voor de hitserie Game of Thrones!

Malta Stenenkust Huizen

Ook zin gekregen om met je jaarclub of dispuut op reis te gaan?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies