Tips

De meest bijzondere Airbnb's ter wereld

Bijzondere Airbnb's

Je kunt natuurlijk denken.. de bestemming en de vette activiteiten maken of kraken de reis, maar met deze nieuwe info ga je daar wel anders over denken. Want wat is er nu gaver dan de deur uit stappen, de hitte te voelen wat gepaard gaat met jungle geluiden en uit te kijken over boomtoppen omdat jullie verblijf namelijk bestaat uit niet normaal vette boomhutten! Voor de meest unieke ervaring zetten wij de 7 meest bijzondere Airbnb’s voor jou op een rijtje.

1. Atlanta, Verenigde Staten

Maak je kinderdroom waar door naar Atlanta af te reizen en te verblijven in een boomhut! Ik denk dat ieder kind vroeger wel gezeurd heeft bij papa of mama om een boomhut in de tuin te krijgen. Ik in ieder geval wel… Bekijk hier de Airbnb om meer foto’s te zien!

2. Isla Mujeres, Mexico

Deze Airbnb op Isla Mujeres is eigenlijk ook weer een kinderdroom die uitkomt.. Het heeft namelijk wat weg van een ananas diep in de zee, aka het huis van Spongebob! Dit Seashell House is alleen wel echt een upgrade x100. Het heeft namelijk een privé-zwembad en als je al impressed was door de buitenkant, dan moet je vooral eens een kijkje nemen naar de binnenkant via de Airbnb site.

3. Cottonwood, Verenigde Staten

Net zo fan van honden als wij? Dan twijfel jij er zeker niet over om in deze gigantische Beagle te verblijven! Meer zien? Bekijk het op Airbnb.

4. Abiansemal, Bali

Een ‘huis’ compleet bestaande uit bamboe, ja, zelfs de wc bril, gelegen op het prachtige Bali! Je moet hier wel komen vanwege het feit dat jullie hier dan midden in de jungle chillen boven de Ayung rivier en niet om te partyen, want daar zijn de Airbnb eigenaren niet van gediend. Partyen kan natuurlijk wel altijd nog ergens anders op Bali! Bekijk deze bijzondere Airbnb.

5. Nosy Taolankena, Madagaskar

Dit is niet zomaar een villa, maar een villa op Madagaskar waarbij je volledig in de watten gelegd wordt door het personeel! De eigenaren hebben zelfs een visser als contactpersoon die voor vers gevangen vis als avondeten kan zorgen! Wat een luxe leventje.. Bekijk nog wat meer van dit pareltje op de Airbnb site.

6. Sepang, Maleisië

Deze Overwater Bungalow Villa in Maleisië is van alle gemakken voorzien! Niet alleen kan je je dag beginnen met een duik in het water vanaf je terras, maar je hebt ook nog eens een spa, fitnessruimte èn restaurants tot je beschikking. Nog een ding dat de villa’s zo bijzonder maakt, is dat ze in de vorm van een palmboom liggen! Meer zien van deze luxe villa’s? Kijk dan op de Airbnb site!

7. Ubatuba, Brazilië

Voor deze accommodatie moet je het idee van privacy een klein beetje loslaten want de gehele verblijfplaats bestaat uit glazen ramen! Maar wat is dit het waard als je naar dat pracht uitzicht kijkt. Je bevindt je namelijk precies boven het strand! Loop in de ochtend zo de deur uit, het strand op en bekijk in de avond met zijn allen met een gele rakker in de hand de ondergaande zon.

Krijg jij ook al reiskriebels?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies