Azië

De mooiste villa's in Sri Lanka

Sri Lanka Villas

Ga jij op lustrumreis naar Sri Lanka, dan wil je vast wel tijdens jullie reis met z’n allen in een prachtige villa zitten! Check de mansions en doe wat inspiratie op! Welke zet je op jouw bucket list?!

1 Luxury beach villa

Gelegen in het kleine stadje Galle, waar een fijne & relaxte sfeer hangt en alles op loopafstand is, ligt deze dikke Beach Villa. Vanuit dit huis heb je uitzicht op de oceaan, een eigen zwembad en om de hoek liggen de beste surfspots voor de surfboys en -girls onder ons!

2 Ishq villa:

In Talpe (Zuid-Sri Lanka), waar massatoerisme nog niet bestaat en er nog geen grote resorts zijn vol met westerse mensen, vind je deze adembenemende villa. Wil je tijdens je lustrumreis ook nog even aan je fitbody werken dan kan dat hier, want je hebt een eigen fitnessruimte! Daarnaast staat er 24/7 een eigen chef en butler voor jullie klaar. Ook kan je met je brakke hoofd de ochtend beginnen met een duik in de zee of gewoon in het privézwembad, waar jij zin in hebt!

3 Meda Gedara villa

In het zuiden van Sri Lanka ligt het kleine dorpje Dickwella, beter bekend om de goede surfspots, waar de Mea Gedara Villa te vinden is! Ook deze villa ziet er adembenemend uit met eigen zwembad en uitzicht op de zee! Maar wat deze villa naar een next level brengt is toch wel… met een eigen wildwaterglijbaan (!) het zwembad in! Chiller dan dit gaat het zeker niet worden!

4 Blue by Yoho villa 

De plek Kosgoda staat bekend om het ‘’Seaturtle Conservation Project’’. Naast het bewonderen van deze schattige dieren, kan je hier ook deze indrukwekkende villa vinden, met natuurlijk een zwembad en hiernaast zelfs een eigen jacuzzi! Het toppunt van deze villa is toch zeker de slaapkamer met eigen buitenbad! Wie wordt er keihard gefeut en wie roept als eerste dips op deze kamer?

Zit er een pareltje tussen voor jullie club? Vraag dan snel een offerte aan en wij regelen de villa én een op maat gemaakt programma met bucket list proof activiteiten voor jullie!

Nog niet uitgekeken en wil je de vetste villa’s van Kroatie bewonderen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies