Tips

Hoe je thuis toch nog een beetje kan reizen

Thuis reizen

Afgelopen maandag heeft het kabinet de maatregelen rondom het Coronavirus aangescherpt. Op straat wordt het steeds stiller en op het nieuws zien we lege beelden bij de Eiffeltoren in Parijs, Time Square in New York en Leicester Square in Londen. Het is allemaal een beetje onwerkelijk en voelt als een film. Wij als reisliefhebbers hopen natuurlijk ook dat we snel weer door kunnen gaan met het legen van onze (en jullie!) bucket lists. Maar tot die tijd zijn hier wat tips hoe je thuis toch nog een beetje kan ‘reizen’.

Picture perfect

Dit is de uitgelezen kans om éíndelijk eens door al je reisfoto’s te gaan. Soms heb je zoveel foto’s op je telefoon of computer staan waar je niet naar omkijkt. Terwijl je juist vaak terug moet kijken op die mooie momenten! Hoogste tijd dus om al die foto’s door te spitten, de leukste te verzamelen en ze in een fotoboek te plakken. Of je laat ‘m online maken, wel zo makkelijk!

Bingewatchen

Als je zelf even niet kan reizen, dan kijk je toch gewoon even hoe anderen dat doen? Bingewatch de leukste reisfilms op Netflix, check informatieve documentaires of kijk reisvlogs op Youtube. Het hoeven natuurlijk niet per sé films te zijn die letterlijk over reizen gaan. Alleen al films die zich afspelen in mooie of verre landen zijn leuk om te kijken.
Tips: Seven Years in Tibet, Lion en Eat, pray love.

Leesvoer

Wanneer je ogen vierkant beginnen te worden, is het misschien tijd om achter dat scherm vandaan te kruipen en eens ouderwets een boek te lezen. Er zijn genoeg mooie reisboeken waardoor je heel even het gevoel hebt dat je niet thuiszit!
Tips: Lonely Planet’s Ultimate Travelist, Backpack Bestemmingen en  Petite Passport reisgidsen.

Yo Hablo Español

Heb je al een reis op de planning staan? Waarom dan niet alvast de taal leren?! Er zijn genoeg handige apps waarmee je je Spaans, Indonesisch of Arabisch op kunt krikken!

Plan die lustrumreis

En natúúrlijk doe je tijdens dat researchen dan ook onderzoek naar wat je volgende reisbestemming gaat zijn! Trommel je jaarclub op op Houseparty en bedenk waar jullie samen heen willen gaan op lustrumreis. Uiteindelijk kun je natuurlijk ons benaderen zodat we samen de vetste bucket list-waardige lustrumreis kunnen samen stellen!

Stel nu je droomreis samen!

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies