Inspiratie

Ontdek Sint-Petersburg

Rusland - St. Petersburg

St. Petersburg is ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. De stad heeft alles wat je zoekt in een mooie reis. Wanneer je St. Petersburg in de winter bezoekt zul je versteld staan van de magische stad bedekt onder een laagje sneeuw. In de zomer komt de stad tot bloei, loop dan eens langs de prachtige kanalen of vaar er doorheen!

Nevsky Prospect

Rusland - St. Petersburg

Fan van uitgebreid shoppen, heerlijk eten en de mooiste bezienswaardigheden spotten? Dan is Nevsky Prospect dé perfecte plek! Dit is de bekendste straat in St. Petersburg. De straat is 4 kilometer lang en zit vol met Russische geschiedenis. Deze straat is essentieel voor je St. Petersburg ervaring! 

Rusland - St. petersburg

Bottoms up!

Je kunt de lokale drankjes in deze Russische stad zeker niet missen! St. Petersburg heeft vele traditionele barretjes waar je huisgemaakte vodka in allerlei smaken kunt vinden, hoe lekker! Verder heeft de stad gave uitgaansgelegenheden en kun je de hele nacht blijven feesten. Ohja, vergeet niet om het Vodka museum te bezoeken! 

Rusland

Russische cultuur

Kijk goed om je heen wanneer je in St. Petersburg bent. De stad noemt zich de culturele hoofdstad van Rusland. Op ieder hoekje van de straat kun je verbazingwekkende gebouwen, standbeelden, bruggen en nog veel meer vinden. Hoe vet! Niet te missen is het Peter and Paul Fortress. 

Rusland

Zoek de hoogte op

Wil je alle bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief zien? Beklim dan een van de rooftops in het historisch centrum. Bekijk de zonsondergang en zie hoe de stad in de avond transformeert met duizenden lichtjes. Durf jij dit aan?

Zou jij ook op reis willen naar Rusland?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies