Tips

Vijf redenen om met Bohemian Birds in zee te gaan

Vogels

Starten met de organisatie van een reis is niet altijd even makkelijk, waar moet je beginnen? Als je dit eenmaal in een overzicht hebt verwerkt zal je je al snel beseffen dat het een hoop werk is. Gelukkig is Bohemian Birds daar om jullie te helpen en jullie een boel werk uit handen te nemen! Hieronder vijf redenen waarom het slim is met een reisorganisatie in zee te gaan.

#1: Verzekerd van een goede verzekering

Als je onbezorgd op reis wilt is het fijn om goed verzekerd te zijn. Dit soort groepsverzekeringen kan je afsluiten bij Bohemian Birds. Iedereen is vaak persoonlijk wel verzekerd, maar op reis ben je als organisatie aansprakelijk voor de groep. Wanneer een activiteit bijvoorbeeld niet doorgaat door faillissement is dat geld verloren en dat kan hoog oplopen in kosten. Ondanks dat jouw groep vaak bereid is om mee te delen in de kosten, is het natuurlijk fijner als zo’n gebeurtenis niemand geld kost!

Verzekering

#2: Boek in één keer voordelig je vliegtickets

Vaak kan je niet meer dan 9 vliegtickets boeken tegelijkertijd. Daarnaast is het ook heel lastig om een goed overzicht te hebben van alle aanbiedingen bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het kost je heel veel tijd. Wij hebben dit overzicht wel als reisorganisatie en kunnen binnen een dag alle tickets in één keer voordelig voor je boeken.

Vliegtuig

#3: Ken je partners

De locatie van jouw reis is er regelmatig één die je nog niet eerder bezocht hebt. Nu kan je zelf eerst naar de bestemming gaan en onderzoek doen, dit kost echter wel veel geld. Bohemian Birds werkt al langere tijd samen met betrouwbare partners en organisaties op locatie. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je een reservering hebt gemaakt voor een boottocht, die uiteindelijk die dag niet voor jullie klaar ligt.

Groep kampvuur

#4: Regel hulp op reis

Reizen gaat meer dan eens gepaard met obstakels die je van te voren niet hebt zien aankomen. Wanneer je verantwoordelijk bent voor grote groepen is dit vaak even heel snel schakelen voor het organisatieteam. Stel je voor: het weer valt heel erg tegen en jullie hebben veel buitenactiviteiten gepland, wat doe je dan? Bohemian Birds helpt jullie in zo’n geval om activiteiten om te boeken, zodat jullie alsnog een perfecte invulling hebben van jullie reis.

I Jsland auto

#5: Geniet als lustrumcommissie van de reis

Na een lange tijd van organiseren, achter geld aanzitten en een lading aan vergaderingen heb je het als lustrumcommissie dik verdiend om zelf ook te genieten van de reis. Goed verzekerd zijn, een steuntje in de rug als het weer even tegenzit, betrouwbare partners en nog veel meer kan Bohemian Birds voor jullie verzorgen. Ontspannen en genieten!

Groepsreis berg

Benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies