Inspiratie

Hoe gaat het met ons?

Hoe gaat het met ons

Het is eindelijk zover! We kunnen weer ons favoriete biertje drinken op terras, ons geld uitgeven in onze favoriete kledingwinkels en niet te vergeten op vakantie naar een aantal super chille bestemmingen! De perfecte timing dus om even een update te geven vanuit Bohemian Birds. Ondanks alle tegenslagen van afgelopen jaar gaat het als bedrijf in de reisbranche goed met ons! De aanvragen voor te gekke reizen stromen binnen en we mogen deze zomer zelfs alweer een aantal te gekke reizen uitvoeren. Oftewel we krijgen het weer druk! Dat betekend ook dat ons team aan het groeien is. De afgelopen maanden zijn er 3 toppers bij gekomen die het team van Bohemian Birds zullen versterken. In deze blog stellen we ze graag even voor:

Lauren ter Borg

Hoe gaat het met ons 1

In de zomer van 2015 was ze voor het eerst in Azië tijdens haar vrijwilligerswerk op de Filipijnen. Daarna heeft ze hier ook nog een half jaar stage gelopen op de Nederlandse ambassade in Manila. Ze heeft een Chinese taalcursus gevolgd, waarna ze doorreisde naar Myanmar om aan de slag te gaan als onderzoeksassistente voor de Verenigde Naties. 

“In februari ben ik begonnen als de nieuwe Bucket List Consultant voor Azië! Door al mijn ervaringen in dit prachtige continent weet ik alles van deze te gekke landen. Samen met mijn collega’s en de klant zorg ik ervoor dat ze op reis gaan naar de beste bestemming die bij hun past!”

Leonard Taselaar

Hoe gaat het met ons 2

Hij werd 23 jaar geleden verliefd op Mexico en bleef daar om het hele land te leren kennen. Hij is gek op enchiladas, groepsreizen begeleiden en de meest vette bucketlist ervaringen voor jou uit te testen en te organiseren. De coolste hikes vindt hij de Inca trail in Peru en in de bergen van Tanzania.

“In Mexico run ik de dagelijkse gang van zaken en al lijkt dat saai, never a dull moment. Aan het begin van de dag weet je nooit wat er allemaal op je bord komt en dat maakt het reuze uitdagend en spannend.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de leukste producten, de gaafste hostels en zorg er samen met de dames op kantoor voor dat jullie lustrumreis helemaal op rolletjes loopt, zodat je je hier echt allemaal op je biertje kan concentreren en relaxed aan het strand kan hangen en vooral de vetste ervaringen kan opdoen.

Ik kijk al uit naar de volgende groep!”

Charlotte Tönjann

Hoe gaat het met ons 3

Ze vertrok op haar 18e naar Amerika met een tennisbeurs onder haar arm en ervaarde de “American College Experience”. Reizen is haar grootste passie, en ze spaart van iedere plek waar zij komt koelkast magneten… ze heeft er inmiddels al 55! Daarnaast is Charlotte dol op de Spaanse taal, adrenaline kicks en spontaan bergen beklimmen. Persoonlijke favoriet is de sunrise hike in Wanaka, New Zealand.

“Ik ben vorige maand begonnen bij Bohemian Birds als de nieuwe Bucket List Consultant voor Latijns-Amerika! Ik ben super blij dat ik in zo’n fijn team terecht ben gekomen, die met elkaar de vetste groepsreizen over heel de wereld organiseert! Met mijn liefde voor de Latijns-Amerikaanse cultuur hoop ik alle geïnteresseerden ervan te overtuigen dat dit de beste bestemming is voor een gave lustrumreis!”

Wil je dat een van onze birds een onvergetelijke reis voor jullie maakt?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies