Inspiratie

Romantische city trips

Romantisch - Valentijn

Het is bijna Valentijn, waar zou jij graag heen gaan met je vriend of vriendin? Wij hebben vier romantische steden op een rijtje gezet. Plan alvast een city trip een geef deze cadeau aan je Valentijn voor wanneer we weer mogen reizen.

Praag

De bruisende hoofdstad van Tsjechië is zeker een aanrader voor een romantische reis. Een van de te gekke romantische hotspots is Nelahozeves. Achter dit bijzondere paleis ligt een wijngaard waar jullie kunnen genieten van een wijnproeverij en ondertussen de kunstcollectie kunnen bewonderen, hoe romantisch! Naast paleis Nelahozeves, mag een boottocht naar naastgelegen eiland Kampa niet ontbreken op deze romantische trip. Huur een bootje inclusief bubbels en hapjes en vaar samen naar Kampa-eiland.

Praag - romantisch

Venetië

Het bijzondere Venetië hoort zeker in het rijtje thuis van meest romantische steden. Neem een gondel en trek een fles wijn open samen met je geliefde. Vaar richting de Brug der Zuchten en geniet onderweg van de prachtige kanalen van Venetië. Verder staan op de bucketlist voor Venetië de kleurrijke eilanden Burano en Murano. Deze te gekke spots zijn bekend vanwege unieke glaswerken en het heerlijke eten!

Venetië - Romantisch

Parijs

De stad van de liefde. Één van de couple goals die jullie gedaan moet hebben is een tripje naar Parijs. Deze bijzondere stad heeft veel leuke plekken om te bezoeken voor jou en valentijn. Een romantische wandeling langs de Seine of een picknick op het grasveld voor de Eiffeltoren. Vooral veel wijn of champagne drinken en genieten van een heerlijk frans stokbrood op een leuk terras.

Parijs - Romantisch

Londen

De laatste liefdesstad, Londen. Deze bruisende stad is een aanrader om samen te bezoeken. Om te beginnen kunnen jullie een walking tour door de stad maken langs alle hotspots. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Leake Street Arches, dit is een tunnel die versiert is met super vette graffiti en kunst! Zin in een borreltje na de tour? Ga dan naar Aqua Shard! Deze plek heeft een te gek uitzicht en heerlijke cocktails, lekker dronken worden samen.

Ook helemaal zin gekregen om een van deze steden te bezoeken met je geliefde dispuut of jaarclub?  Vraag dan nu onze vrijblijvende offerte aan! Op zoek naar meer inspiratie voor jullie reis? Check dan onze insta

Londen - Romantisch

Naar welke stad zou jij op reis willen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies