Top

olijfolie

Puglia is verantwoordelijk voor meer dan 60% van de Italiaanse olijfolie productie

Erfgoed

Puglia huisvest 3 UNESCO werelderfgoed locaties

bijnaam

Vanwege de talloze Romeinse ruïnes en de Barokke architectuur luidt de bijnaam van Lecce 'Het Florence van het zuiden'.

Plat

Puglia is net als Nederland erg vlak. Ideaal voor fietsers en motorrijders.

BEDRIJFSREIS PUGLIA

Cultuur 0

Activiteiten 0

Natuur 0

Avontuur 0

bedrijfsreis naar Puglia

Een schatkamer vol archeologische vondsten, rijkelijk verspreid over een langgerekt stuk kustlijn vol indrukwekkende rotsvlaktes, wijngaarden, graanvelden en boomgaarden. Breng een bezoek aan de vele barokke parels van het ‘Florence van het Zuiden’ Lecce. Bereid je voor op een onmogelijk te beschrijven reisavontuur.

3 UUR VLIEGEN

EURO'S

12° tot 30°

EUROPA

ACTIVITEITEN

REGATTA

Vandaag start Expeditie Puglia! Na het ontbijt is het aan jullie om zelf te zeilen. De eerste Regatta vaart naar Brindisi, waar na aankomst een heerlijke lunch klaarstaat. Neem het roer over en zeil je collega's er uit.

GROT EXCURSIE

De tweede Regatta vertrekt richting het prachtige Torre Dell’Orso waar jullie snorkelend de grotten kunnen verkennen. Op 500 meter van het dorp ligt ”Het Caribisch gebied van Salento”.

CULINAIR GENIETEN

Na de tour gaan jullie lunchen in het historische centrum, waarna jullie 1.5 uur lang zelf Lecce kunnen ontdekken. In de avond wordt Otranto bezocht, waar jullie na een korte wandeltour gaan dineren op een toplocatie met een uniek uitzicht!

VESPA TOUR

Middels een scooter tour gaan jullie dwars door drie beeldschone dorpjes die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan! Na afloop is het tijd voor de finale van Expeditie Puglia, teambuilding staat centraal bij de finale!

ACCOMMODATIES

DE AZUURBLAUWE ZEE ROEPT

En logisch ook want een beetje bedrijfsreis kan natuurlijk niet zonder een deinend maritiem avontuur. Een ervaren skipper brengt jullie alle kneepjes van het zeemanschap bij. Leer de meest gebruikte zeetermen, onthoud eindelijk eens het verschil tussen stuurboord en bakboord en verdeel de verantwoordelijkheden aan boord. Dekschrobben is niet nodig, samenwerken wel.

HET RUIME SOP

Zo’n zeilschip runnen vereist nog aardig wat teamwork; hoe vang je de meeste wind en hoe doorklief je het snelst de golven? Weten jullie een beetje goed samen te werken en zo de collega teams achter jullie te laten? Hijs die zeilen, ga overstag, omzeil de rotsen en neem het roer in handen.

DOBBER IN SLAAP

Er wordt regelmatig van post gewisseld zodat iedereen alle taken onder de knie krijgt. Win die ultieme zeeslag en troef je collega’s nog jarenlang af op alle bedrijfsborrels thuis. Dit is waar epische kantoorlegendes worden geboren!

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

Een reisvoorstel naar Puglia op maat?