Uitgestrekt

Namibië

Namibië - vlakte
Afrika

Namibië

Het surrealistische rode duinlandschap van de Namib woestijn is waar dit fabelachtige land haar naam aan te danken heeft. Deze eindeloze zandvlaktes vormen de oudste woestijn ter wereld waar sommige planten al langer dan duizend jaar groeien. Ervaar het eeuwige spel van de zon dat hier iedere dag opnieuw zorgt voor een steeds wisselend palet van de meest prachtige kleuren. Samen met de gigantische Fish River Canyon en vele reservaten vormt de wilde natuur de absolute trekpleister van dit land. Namibië is uitgestrekt en dunbevolkt, maar ook enorm avontuurlijk en toegankelijk. Sinds de op diamanten jagende Duitsers dit land hebben verlaten namen de wilde dieren hier het terrein over. En door de begroeiing zijn ze hier beter te spotten dan waar ook elders in Afrika. Waag je aan een ‘staring contest’ met de wildste jagers der natuur en beleef hier een lustrumreis die je nooit zal vergeten!

"Namibië betovert met eindeloze duinen van de Sossusvlei, wilde dieren in Etosha, en de mystieke schoonheid van de woestijnlandschappen. Voor een onvergetelijke reis met jouw groep ben je hier zeker aan het juiste adres!"
Bohemian Birds - Team - Mylou Muller
Mylou Muller
Reisspecialist
Namibië - safari
  • Aantal uren vliegen 10
  • Valuta Zuid-Afrikaanse rand
  • Taal Engels
  • Proost Cheers
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 83%
  • Natuur 85%
  • Avontuur 88%
Zo vliegen wij Namibië aan

Hoogtepunten

Namibië - 4x4
1

Crossen door de Sossusvallei in 4x4's

Namibië - sterrenhemel
2

Aanschouw de sterrenhemel in de wildernis van Sesriem

Namibië - Etosha National Park
3

Game drive door Etosha National Park

Namibië - zeehonden
4

Kajakken tussen de zeehonden en dolfijnen

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Namibië - landschap
Namibië - tribe
Namibië - landschap
Namibië - dieren

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies