Surfwalhalla

Sri Lanka & Malediven

Sri Lanka - tuktuk
Azië

Sri Lanka & Malediven

Marco Polo beschreef Sri Lanka als het mooiste eiland van deze grootte in de wereld. Nou zijn we knap bijdehand, maar wie zijn wij om deze beste man tegen te spreken? Dit kleine eiland verleidt namelijk al eeuwenlang reizigers uit alle hoeken van de wereld. Waar de handelaren vroeger aan land kwamen voor zeldzame specerijen en edelstenen, zijn bezoekers tegenwoordig vooral op zoek naar een goede mix van cultuur, natuur en een goed feestje. Van legendarische palmstranden tot spectaculaire Boeddhistische monumenten en van mistige regenwouden vol exotische wilde dieren zoals olifanten en luipaarden tot surfen & shots bij Mirissa beach. Ook de treinreis van Kandy naar Ella is iets wat hoe dan ook op je Sri Lankaanse bucket list hoort te staan. Laat de indrukwekkende landschappen aan je voorbij vliegen terwijl je verlangd naar een koud glas Arrack met ginger bier, proost! Voor een vakantie op reis ben je op de Malediven aan het juiste adres. Een potje beachvolleybal op het strand en snorkelen tussen de kleurrijke vissen. Ultiem genieten!

"Een avontuurlijke rondreis door Sri Lanka is er altijd een voor in de boeken; Eeuwenoude tempels, weelderige theeplantages, paradijselijke stranden, vriendelijke bevolking en als klap op de vuurpijl een safari door één van de vele nationale parken komen je tegemoet als Sri Lanka ook jouw perfecte reisbestemming is. Wat mij betreft een grote aanrader."
Bohemian Birds - Team - Romy van Velzen
Romy van Velzen
Reisspecialist
Malediven - strand
  • Aantal uren vliegen 11 / 13
  • Valuta Sri Lankaanse roepie / Maledivische rufiyaa
  • Taal Singalees / Divehi
  • Cultuur 69%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 93%
  • Avontuur 94%
Zo vliegen wij Sri Lanka & de Malediven aan

Hoogtepunten

Sri Lanka - Adam's peak
1

Beklimmen van Adam's Peak

Sri Lanka - kamperen
2

Luxe kamperen en BBQ'en in de wildernis

Sri Lanka - trein
3

Met de trein door theeplantages

Sri Lanka - canyoning
4

Canyoning op de Kelani

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Sri Lanka - boot
Sri Lanka - monniken
Malediven - strand
Sri Lanka - moskee

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies