Groen

Slovenië

Slovenië - Lake Bled
Europa

Slovenië

Wist je dat Slovenië het enige land ter wereld is met het woord love in de naam? En dat is geen toeval! Slovenië heeft zo veel om verliefd op te worden. Van de geweldige natuur tot vele gezellige steden en van mooie bezienswaardigheden tot een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Bezoek tijdens je reis de hoofdstad Ljubljana voor een goede stapavond of maak een bezoek aan hét Toscane van Slovenië, Brda. Je vindt hier prachtige meren, watervallen, blauwe rivieren en mooie kloven. Voor de echte natuurliefhebbers ben je in Bohinj op het juiste adres. Peddel hier met je kajak of SUP-board over Lake Bohinj en waan je één met deze indrukwekkende natuur. 

Deze bestemming is al 100+ keer bezocht met onze Birds

"Je zou er misschien niet meteen aan denken als je op zoek bent naar een vakantiebestemming, maar Slovenië heeft mij enorm verbaasd tijdens mijn bezoek aan dit prachtige land! Slovenië heeft veel te bieden voor een geweldige trip. Ze hebben daar hoge bergpieken waar je te gekke hikes kunt doen, Ljubljana als bruisende stad, maar je kunt er ook heerlijk relaxen aan de kust. Een perfecte combinatie!"
Slovenië - Ljubljana
  • Aantal uren vliegen 2
  • Valuta Euro
  • Taal Sloveens
  • Proost Na zdravje
  • Cultuur 70%
  • Activiteiten 75%
  • Natuur 90%
  • Avontuur 80%
Zo vliegen wij Slovenië aan

Hoogtepunten

Slovenië - Lake Bohinj
1

Downhill biking bij Lake Bohinj

Slovenië - wijnproeverij
2

Wijnproeverij bij een lokale boerderij

Slovenië - Ljubljana
3

Stappen in Ljubljana

Slovenië - Izola
4

Boottocht bij Izola

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies