Interessant

Israël

Israël - moskee
Midden-Oosten

Israël

Israël, gelegen aan de Mediterraanse Zee en een land met vele religies. Van de complexe politieke situatie merkt de reislustige bezoeker niets en kan ongestoord genieten van de prachtige stranden en valleien. Er kan met bewondering gekeken worden naar de indrukwekkende bouwwerken, gebouwd voor zowel Moslims, Joden als Christenen. Israël valt zeker onder de meer unieke lustrumreis bestemmingen. Hier wordt cultuur snuiven naar een hoger niveau getild wanneer je een bezoek brengt aan steden als Jeruzalem, Bethlehem of Nazareth. Verdwaal hier prettig in de smalle stegen op zoek naar mooie souvenirs voor het thuisfront of bezoek een van de vele markten voor het proeven van de lokale street food. In Tel Aviv gaat het nachtleven door tot in de late uurtjes dus voor het vieren van een legendarische lustrumreis ben je hier met clubgenoten zeker aan het juiste adres. Ook voor de thrillseekers vind je in Israël echte bucket list proof activiteiten waar je jaren later nog aan terug denkt. Denk bijvoorbeeld aan een quad tocht door de heuvels van Jeruzalem!

"Israël valt zeker onder de meer unieke lustrumreis bestemmingen. Ik heb hier echt mijn ogen uitgekeken! Een bezoek aan steden zoals Jeruzalem, Bethlehem of Nazareth is hier absoluut een must, met hun schitterende cultuur en diepgaande geschiedenis. Een prachtige cultuur en een rijke geschiedenis. Bovendien is Tel Aviv is verder de ultieme bestemming om te relaxen op het strand, maar biedt het ook de vetste clubs en rooftops!"
Bohemian Birds Team Eline
Eline Tordoir
Reisspecialist
Israël - schapen
  • Aantal uren vliegen 4,5
  • Valuta Israëlische shekel
  • Taal Hebreeuws
  • Proost L'chaim
  • Cultuur 92%
  • Activiteiten 75%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 89%
Zo vliegen wij Israël aan

Hoogtepunten

Israël - Dode Zee
1

Dobbersessie in de Dode Zee

Israël - Jeruzalem
2

Jeruzalem City Tour

Israël - Tel Aviv
3

Tel Aviv ontdekken

Israël - jeep tour
4

Jeep tour Jeruzalem

Israël - Jeruzalem
Israël
Israël - Lustrumreizen

Dispuut Sphinx

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven. Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

Bekijk deze bestemming
Israël - Tel Aviv
Israël
Israël - Lustrumreizen

De Albertianen

“De jaarclub trip was een overweldigend succes. De afwisseling en de bijzondere activiteiten deden zijn werk. Van Chernobyl tot abseilen in Tel Aviv. Naar twee landen die formeel nog in oorlog zijn, maakt het edgy! Omdat we met meer dan 12 man waren, is het een echte must dat alles goed is geregeld en we altijd vervoer, een gids of een tafel in een club hadden. Kortom; een hele dikke 9.5!!”

Bekijk deze bestemming
Jordanie woestijn
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut Sorriso

“We hebben een geweldige lustrumreis naar Jordanie gehad dankzij Bohemian Birds! Van jeepsafari tot kameelrijden en van snorkelen in de dode zee tot aan slapen in de woestijn. En natuurlijk het prachtige wereldwonder Petra niet te vergeten! De hele reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!!!”

Bekijk deze bestemming
Jordanië - Dispuut M&M
Jordanië
Jordanië - Lustrumreizen

Dispuut M&M

Met dank aan Bohemian Birds hebben we een geweldige reis met 17 meiden naar Jordanië gemaakt. We waren ontzettend blij met het snelle contact met de reisspecialisten, waardoor we elke vraag of twijfel snel verholpen was. De reis zelf heeft onze verwachtingen enorm overtroffen, qua accommodatie, logistiek, activiteiten; het was allemaal tiptop in orde. Als je nog twijfelt: boeken!

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Israël - vlaggen
Israël - paraplu's
Israël - architectuur
Israël - winkel

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies