Interessant

Israël

Israël - moskee
Midden-Oosten

Israël

Israël, gelegen aan de Mediterraanse Zee en een land met vele religies. Van de complexe politieke situatie merkt de reislustige bezoeker niets en kan ongestoord genieten van de prachtige stranden en valleien. Er kan met bewondering gekeken worden naar de indrukwekkende bouwwerken, gebouwd voor zowel Moslims, Joden als Christenen. Israël valt zeker onder de meer unieke lustrumreis bestemmingen. Hier wordt cultuur snuiven naar een hoger niveau getild wanneer je een bezoek brengt aan steden als Jeruzalem, Bethlehem of Nazareth. Verdwaal hier prettig in de smalle stegen op zoek naar mooie souvenirs voor het thuisfront of bezoek een van de vele markten voor het proeven van de lokale street food. In Tel Aviv gaat het nachtleven door tot in de late uurtjes dus voor het vieren van een legendarische lustrumreis ben je hier met clubgenoten zeker aan het juiste adres. Ook voor de thrillseekers vind je in Israël echte bucket list proof activiteiten waar je jaren later nog aan terug denkt. Denk bijvoorbeeld aan een quad tocht door de heuvels van Jeruzalem!

"Israël valt zeker onder de meer unieke lustrumreis bestemmingen. Ik heb hier echt mijn ogen uitgekeken! Een bezoek aan steden zoals Jeruzalem, Bethlehem of Nazareth is hier absoluut een must, met hun schitterende cultuur en diepgaande geschiedenis. Een prachtige cultuur en een rijke geschiedenis. Bovendien is Tel Aviv is verder de ultieme bestemming om te relaxen op het strand, maar biedt het ook de vetste clubs en rooftops!"
BB logo offwhite
Eline Tordoir
Reisspecialist
Israël - schapen
  • Aantal uren vliegen 4,5
  • Valuta Israëlische shekel
  • Taal Hebreeuws
  • Proost L'chaim
  • Cultuur 92%
  • Activiteiten 75%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 89%
Zo vliegen wij Israël aan

Hoogtepunten

Israël - Dode Zee
1

Dobbersessie in de Dode Zee

Israël - Jeruzalem
2

Jeruzalem City Tour

Israël - Tel Aviv
3

Tel Aviv ontdekken

Israël - jeep tour
4

Jeep tour Jeruzalem

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Israël - vlaggen
Israël - paraplu's
Israël - architectuur
Israël - winkel

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies