Top

Laat je inspireren met een van onze voorbeeldreizen

Lustrumreis Albanië

Gelegen aan de Adriatische Zee met uitgestrekte zandstranden, een fascinerende geschiedenis en nog nauwelijks bekendheid onder de toeristen is Albanië er helemaal klaar voor om ontdekt te worden! Het is gelegen tussen Montenegro en Griekenland en het is één van de meest ongerepte landen van Europa. Dit heeft alles te maken met de prachtige natuur, de pittoreske stadjes en de paradijselijke stranden. Waarom is dit prachtland nog niet eerder ontdekt?

Lustrumreis Georgië

Een land vol ruige natuur, goede wijnen en een bijzondere geschiedenis. Zodra je één voet in Georgië zet zie je de indrukwekkende beweging van onderontwikkeld land waar de infrastructuur vele malen beter kan naar een bruisend landschap met steden als Tbilisi en Batumi, welke toeristen inmiddels een stuk beter weten te vinden.

Lustrumreis Griekenland

Heb je het over Griekenland, dan wordt er al gauw gedacht aan een azuurblauwe zee, mooie stranden, pittoreske dorpjes en gekleurde vissersbootjes. Kortom, de perfecte zon bestemming om lekker tot rust te komen.

Lustrumreis Hongarije

Gelegen op de rand van Centraal Europa en in tweeën gesplitst door de Donau. Hongarije is een land van bizarre uitersten en unieke contrasten.

Lustrumreis Kroatië

Wij begrijpen er helemaal niets van, maar het verrassende Kroatië vormt nog altijd het best bewaarde geheim van Oost-Europa. Ongelofelijk, want het altijd zwoele zomerweer, de ruim duizend ongerepte eilanden en de dramatische kustlijn maken van Kroatië de Rivièra van de Balkan.

Lustrumreis Macedonië

Een land zo onondekt maar o zo prachtig! Macedonië heeft de ideale ingrediënten voor een perfecte lustrumreis. Van adembenemende meren tot machtig mooie berglandschappen. Ook de steden zijn een bezoek meer dan waard. Jullie kunnen (S)kopje onder tijdens een walking tour door de hoofdstad of kajakken door de indrukwekkende Matka Vallei. Alles is hier mogelijk!

Lustrumreis Montenegro

Op zoek naar een reis met machtige berglandschappen, mooie stranden en veel adrenaline? Boek dan jullie volgende lustrumreis naar Montenegro! Dit land, met een kustlijn van ongeveer 300 kilometer, heeft een van de mooiste kusten van Europa. Hier wil je zijn terwijl je met een koud biertje in de hand op een bootje voor de kust dobbert.

Lustrumreis Polen

Hoewel Polen vroeger altijd tot Oost Europa werd gerekend, zijn de westerse tijden sinds de toetreding tot de Europese Unie ook hier aangebroken. Dit land van rijke tradities en prachtige natuur maakt de laatste decennia een stormachtige ontwikkeling door.

Lustrumreis Portugal

      Portugal, één van onze favoriete bestemmingen. En dan is dit niet stiekem alleen door het groot aantal surfers dat hierheen komt ;). Portugal is mega veelzijdig, en heeft een goede afwisseling van mooie stranden, natuur, party en avontuur. Bezoek de romantische wijken in Lissabon, plof neer op één van de prachtige stranden van de Algarve of proef de beste port rechtstreeks uit de Douro Vallei. De mensen in Portugal zijn erg vriendelijk en je zal merken dat oude tradities hier nog leven. De gekleurde huisjes […]

Lustrumreis Slovenië

      Wist je dat Slovenië het enige land ter wereld is met het woord love in de naam? En dat is geen toeval! Slovenië heeft zo veel om verliefd op te worden. Van de geweldige natuur tot vele gezellige steden en van mooie bezienswaardigheden tot een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Bezoek tijdens je reis de hoofdstad Ljubljana voor een goede stapavond of maak een bezoek aan hét Toscane van Slovenië, Brda. Je vindt hier prachtige meren, watervallen, blauwe rivieren en mooie kloven. Voor de echte […]

Lustrumreis Tsjechië

Hoewel de Tsjechische Republiek pas werd opgericht tijdens de Fluwelen Revolutie in 1993, heeft dit jonge land een ongekende hoeveelheid historische schatten uit een ver verleden. Tijdens deze budgettrip naar Praag beleef jij met je al je vrienden een onvergetelijke lustrumreis terug in de tijd.

Een reisvoorstel op maat ontvangen?