Top

Laat je inspireren met een van onze voorbeeldreizen van Zuid-Amerika

Lustrumreis Bolivia

Dit rauwe, kloppende hart van Zuid-Amerika vormt een unieke mini-versie van het hele continent. Een bruisend stuk land vol duizelingwekkende contrasten en bizarre extremen. Trek van mistige Amazone jungles naar besneeuwde Andes pieken.

Lustrumreis Brazilië

Onder Brazilianen heerst de mythe dat op het moment dat God het land schiep, één van de aartsengelen over zijn schouder mee keek. Hij vond dat God dit stuk aarde wel heel erg had voorgetrokken en alle schoonheid aan één land had gegeven.

Lustrumreis Colombia

Het kleurrijke Colombia kenmerkt zich door haar waanzinnige contrasten. Van de spectaculaire tropische stranden aan zowel de Atlantische als de Pacifische oceaan, tot de wit besneeuwde Andes bergketens met haar bergdorpen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. En van de dichte begroeide Amazone jungle tot oude Spaanse koloniale steden met moderne invloeden. Een land en een bevolking gevormd door een turbulente maar rijke geschiedenis. Europeanen, Afrikanen en Latino’s dragen allemaal bij aan deze culturele mix; ontzettend vrijgevig, hopeloos romantisch en onvoorstelbaar optimistisch.

Lustrumreis Ecuador

Ecuador is een land met enorm veel gezichten. Hier op het exacte snijvlak van het Noordelijk en Zuidelijk halfrond, gaven vele generaties inheemse Amazone stammen, Inca’s, Spaanse kolonisten, Afrikaanse slavenarbeiders en indianen vorm aan de kleurrijke bevolking en woelige geschiedenis van dit land.

Lustrumreis Peru

‘What would Indiana Jones do?’ Serieus, waar te beginnen? Want met zo’n enorme overvloed aan legendes, mythes en archeologische schatten is Peru het avonturenland bij uitstek! Kies voor een ultieme lustrumreis naar het magische Peru en ontdek zelf de raadselachtige iconen van het vergane Inca rijk.

Een reisvoorstel op maat ontvangen?