Afrika

De 4 must-sees in Zuid-Afrika

Zuid Afrika strand

Het kan bijna niet anders dan dat Zuid-Afrika bij iedereen op zijn/haar bucketlist staat. Dit land heeft zoveel verschillende gezichten. Van prachtige Nationale Parken tot drukke miljoenensteden en van prachtige kustlijnen tot traditionele dorpjes. Perfecte combinatie voor jullie lustrumreis dus!   

Kaapstad

Kaapstad is een stad waar je opslag verliefd op wordt. Het heeft werkelijk alles te bieden. Het is een populaire bestemming voor veel reizigers. De bijzondere natuurverschijnselen en de historische hoogtepunten zijn hier de reden van. Zo moet je zeker de welbekende Tafelberg bezoeken met de kabelbaan of doormiddel van een vette hike. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan Robbeneiland dat bekend is geworden doordat Nelson Mandela daar jaren gevangen heeft gezeten.

Kaapstad beaches

Pinguïns kijken in Simon's Town 

Simon’s Town ligt niet ver van Kaapstad. Bij Boulders Beach zijn tal van pinguïns te zien. Ze leven hier in het wild aan de kust. Op sommige plekken kan je zelfs met de pinguïns gaan zwemmen! Als dat geen plekje verdient op je bucketlist!

Pinguins in Kaapstad

Wijn proeven in Stellenbosch

Voor de beste wijnen van Zuid-Afrika, ben je in Stellenbosch op het juiste adres! Het stadje zelf is eigenlijk een studentenstad met leuke straatjes en gezellige terrassen. Maar de omgeving met haar wijngaarden is zeker een reden om een bezoek te brengen aan Stellenbosch. Proost hier op een fantastische lustrumreis!

Stellenbosch Zuid Afrika

Krugerpark

De Big 5 kan natuurlijk niet gemist worden tijdens jullie lustrumreis in Zuid-Afrika! Breng een bezoek aan het populaire National Park Krugerpark. Naast de Big 5 is er ook een grote kans om andere wilde dieren te spotten, zoals cheetahs, nijlpaarden en krokodillen. 

Safari in Zuid Afrika

Helemaal ready om Zuid-Afrika te gaan ontdekken?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies