Europa

Ski trip aankomend jaar niet mogelijk? Hier vier leuke alternatieven voor jullie dispuutsreis!

Ski reizen alternatief

Jullie hebben het nieuws vast allemaal al gehoord; de après-ski-tenten blijven aankomend jaar helaas dicht… Kan jullie dispuutsreis naar een skigebied niet doorgaan? Ga dan niet bij de pakken neerzitten! Hierbij een paar gave alternatieven voor een ski-trip waar wij nu volop mee bezig zijn en die wij voor jullie kunnen organiseren!

Lapland

Lapland, een waanzinnige winterbestemming voor een hele vette en bijzondere dispuutsreis! Zien jullie jezelf al gaan op een slee die getrokken wordt door husky’s? Of met 50 sneeuwscooters achter elkaar door de sneeuw scheuren? ’s Avonds met elkaar biertjes drinken onder het Noorderlicht? Dan is Lapland de perfecte bestemming om met zijn allen naar toe te gaan. Je kunt hier once-in-a-lifetime activiteiten ondernemen waar je het nog lang met elkaar over gaat hebben! Je slaapt in de vetste accommodaties en feest met de meest bijzondere uitzichten.

Ski reizen 1 alternatief

Fuerteventura 

Is surfen nou echt een belangrijke factor in jullie dispuutsreis? Ga dan naar Fuerteventura! Ook wel het ‘Hawaii van Europa’ genoemd. Dit eiland is het hele jaar door perfect om te golfsurfen. Lekker water, hoge golven en een heerlijk zonnetje op je kop. Hebben de dames meer zin om lekker te chillen? Dat kan hier natuurlijk ook. Ga gestrekt op een bedje op het strand en kijk met een tijdschrift in je hand toe hoe de jongens zich uitsloven. Beter kan toch niet? Er is een bruisend nachtleven op het eiland met genoeg leuke bars om naar toe te gaan!

Ski reizen 2 alternatief

Tel Aviv

Tel Aviv is hip & happening! Een bruisende stad waar van alles te beleven valt. Tel Aviv is een stad aan het strand en dat maakt deze bestemming een perfecte locatie voor een dispuutsreis. Je vindt hier chille strandtenten, dikke uitgaansclubs en leuke winkels. Organiseer een voetbaltoernooi op het strand, ga op ontdekkingstocht door de stad of huur een party boot en feest met elkaar op het water totdat de zon ondergaat. Een vette stad waar genoeg te doen valt met elkaar! Allenby street is the place to be voor de vetste clubs en de wijk Jaffa moet je ook gezien hebben. Het is leuk om doorheen te lopen en er zijn hier veel gezellige restaurants met fantastisch eten!

Ski reizen 3 alternatief

Budva

Wel eens gehoord van Budva? Een minder ontdekte en hele originele bestemming! Budva heeft veel te bieden, van mooie stranden tot leuke restaurants en van kleine barren tot grote nachtclubs! Slenter bijvoorbeeld met elkaar door de smalle straatjes van Stari Grad of neem een kijkje in de Holy Trinity Kerk. Liever de tan bijwerken? Leg dan je handdoek uit of huur een strandbed op Budva Rivièra. Huur een paar snorkelsets en spot kleurrijke vissen of bestel alvast wat heerlijke cocktails en begin lekker vroeg met feesten.

Ski reizen 4 alternatief

Plan nu je reis van het voorjaar!

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies