Inspiratie

Update uit Mexico

Mexico update

Que tál, chicos y chicas! Wisten jullie dat ons Bohemian Birds kantoor in Mexico steeds meer aan het groeien is? Zo hebben we er sinds maart alweer een nieuwe collega bijgekregen, Leonard! Mexico is al 20 jaar zijn thuisbasis en hij weet de beste deals voor jullie te sluiten en de juiste contacten te vinden voor het neerzetten van jullie vette lustrumreis.

Hoewel het leven in Nederland nog een beetje op on hold staat, bereiden wij ons al voor op de aankomende Mexico reizen van dit jaar. Zo hebben Guusje en Tessa onlangs nog een weekend het culturele Merida onveilig gemaakt en een paar activiteiten voor ons getest. Lisa heeft een paar bucketlist items afgestreept in het surfersparadijs Puerto Escondido en daarnaast samen met Tessa een nacht in de jungle van Chunhuhub doorstaan.

In Mexico staan ze in ieder geval te trappelen om jullie te mogen ontvangen en jullie een geweldige tijd te bezorgen. Het woord Corona wordt hier dan ook vooral gebruikt bij het bestellen van hét Mexicaanse biertje. Wel worden er zeker nog de nodige maatregelen gehanteerd voor het verzorgen van een veilige reis. De mondkapjes, temperatuur-checks en test centers zijn er in overvloed. Maar goed, dit mag natuurlijk de pret niet bederven en deze zijn we inmiddels allemaal wel gewend. Als we het hebben over dé bestemming om in deze nog wat roerige tijden toch een fantastische lustrumreis te ervaren, dan is dit toch wel op número uno Mexico muchachos! Vámonos?

Mexico update 1

Heb jij al zin gekregen om naar Mexico te gaan?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies