Tips

Vijf dikste clubs wereldwijd

Tips - Clubs wereldwijd

Wie heeft er ook mega veel zin om weer even helemaal uit zijn plaat te gaan in een vette club? Samen met je jaarclub of dispuut helemaal tot het gaatje! Wij hebben een top 5 gemaakt van de dikste clubs over de hele wereld.

1. Green Valley Club

Dit is een absolute nummer 1! The Green Valley Club in de plaats Camboriu in Brazilië is meerdere malen uitgeroepen tot beste club wereldwijd. De chille vibes en unieke omgeving zorgt voor een onvergetelijke avond. Omringd door groen, met een heerlijk drankje in je hand sta je te kijken naar de beste DJ’s over de hele wereld. Deze club is zeker een must-discover voor op je bucketlist!

2. Octagon

Deze bijzondere club is een van de moderne hotspots waar wereldwijd veel bezoekers op af komen en is gelegen in de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul. Binnenin is er bijzondere architectuur en er is zelf een zwembad in de club. De meest exclusieve DJ’s draaien de dikste plaatjes en dit trekt ook veel beroemdheden, zoals Tiësto en Hardwell. Wie neemt zijn zwembroek of bikini mee en wil helemaal los gaan in Octagon?

3. Berghain

Berlijn mag zeker niet ontbreken in het lijstje van stad met de dikste clubs allertijden. In deze stad is de exclusieve club Berghain te vinden. Alleen de allerbeste DJ’s draaien hier voornamelijk technobeats en er is geen garantie dat je binnenkomt. Er is een mega streng deurbeleid voor deze bijzondere plek. Als het je lucky day is en je weet binnen te komen heb je gegarandeerd een fantastische avond met een enorme kater de volgende dag!

4. Top Hill

De naam zegt het eigenlijk al, deze unieke club is gevestigd op de heuvel Toplis hill. Wat deze club zo uniek maakt is het openlucht gebouw en het uitzicht over de stad Budva. Top Hill ligt op 160 meter hoogte en is een te gekke plek om goed te feesten. De club is maar 1 maand per jaar geopend, wie waagt een dansje?

5. Ushuaia Club

De laatste maar zeker niet de minste op de lijst, Ushuaia Club. Dit openluchtspektakel is te vinden op feesteiland Ibiza. Op dit tropische plekje kun je lekker in je mooiste outfit shinen terwijl je genoeg biertjes en cocktails drinkt. Ushuaia is bekend onder de grote namen en het is gegarandeerd groot feest als je hierheen gaat met je jaarclub of dispuut!

De vetste clubs in het buitenland ontdekken?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies