Europa

Wat te doen tijdens je kerstvakantie in Nederland

Kerstvakantie in NL

Helaas zitten we tijdens de kerstvakantie nog steeds thuis en kunnen we niet even naar een restaurant, museum of pretpark. Maar niet getreurd, er zijn genoeg dingen die gelukkig wél kunnen en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Vakantie in eigen land

De grens kunnen we helaas niet over, maar toch zin in dat echte vakantie gevoel? Huur dan gewoon lekker een huisje in Nederland, genoeg mooie plekjes! Check de vijf beste vakantiebestemmingen in Nederland en boeken maaaar!

Kerstvakantie in NL 1

Uitwaaien op het strand

Het mag dan wel koud zijn buiten, maar het is nooit te koud om even lekker uit te waaien op het strand. Kleed je warm aan en geniet van de heerlijke frisse zeelucht. Die kunnen we allemaal wel gebruiken na al dat binnen zitten. Haal een heerlijke warme choco met slagroom en geniet van het buiten zijn. Sta je liever op het water dan dat je er langs loopt? Het is nu ook nog eens het perfecte weer om te gaan kiten. Harde wind, zonnetje en heerlijk rustig.

Kerstvakantie in NL 2

Spring op je (race) fiets

Op je fiets stappen is ook altijd een leuke manier om eropuit te gaan en de omgeving te verkennen. Ons landje kent namelijk veel mooie fietsroutes in bijvoorbeeld de bossen van de Veluwe, de natuurgebieden van de Betuwe of de Nationale Parken van Midden-Limburg. Als je een wielrenfiets hebt staan, dan is het al helemaal mooi meegenomen! Sjees op je fiets naar Marken voor een lekkere verse (take away) haring. Man man man, als je deze route hebt ontdekt hoef je niet eens meer naar het buitenland!

Kerstvakantie in NL 3

Schaatsen op natuur ijs

Winter is coming… en dat betekent hopelijk maar één ding: ijs! De Elfstedentocht is helaas al lang niet meer geweest, maar laten we hopen dat het deze winter wel weer gaat vriezen. Om goed te kunnen schaatsen hoef je helemaal niet naar een gemaakte ijsbaan (die door corona dicht zijn), want Nederland staat bekend om het beste natuurijs om op te schaatsen. Lekker warm aankleden, schaatsen aan en gaan! Onderweg nog een warm bakje snert halen en je dag is compleet!

Kerstvakantie in NL 4

Benieuwd naar welke heerlijke plek je volgend jaar kerst met je dispuut heen moet?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies