Top

Filmset

De stad is al vaak het decor geweest in bekende films, zoals The Mummy en Mission Impossible.

Muntthee

Een kopje zoete muntthee is het nationale drankje dat hier de hele dag door wordt gedronken.

FRANSE TAAL

Naast Arabisch spreekt hier vrijwel iedereen de Franse taal.

De Rode Stad

Door de kleur van de huizen wordt Marrakech ook wel de 'Rode stad' genoemd.

BEDRIJFSREIS MARRAKECH

Cultuur 0

Activiteiten 0

Natuur 0

Avontuur 0

Bedrijfsreis naar Marrakech

Deze stad prikkelt al je zintuigen. Met de Djeema el Fna als epicentrum, barst Marrakech van de prachtige architectuur, moskeeën, paleizen en verborgen parken. Natuurlijk zijn de kleurrijke soeks een van de meest bruisende plekken, waar je kunt verdwalen tussen de kraampjes met met heerlijk eten en fantastische producten.

AFRIKA

4 UUR VLIEGEN

DIRHAM

tussen 13° en 33°

ACTIVITEITEN

Ballonvaart Atlasgebergte

Maak een tocht over het Atlasgebergte! De luchtballon stijgt vroeg in de ochtend op, zodat jullie de zonsopgang kunnen zien. Vanuit de lucht kunnen jullie de stad en het Atlasgebergte zien. Dit wordt zonder twijfel een magische ervaring die je niet snel zal vergeten!

Meerdaagse kamelentocht

Reis zuidelijk richting de 'gouden stranden' van de Sahara of trek noordelijk langs het Atlasgebergte richting Fez en overnacht in Bedoeïenenstijl in een traditioneel Berber-woestijnkamp.

4x4 wheeldrive

Jullie kunnen de bedrijfsreis direct starten met een selfdrive naar het nabij gelegen Atlasgebergte in de Agafay-woestijn. Overnacht in de woestijn of rijd door naar de stad voor een bed in een luxueus hotel.

Paleiselijk diner

Schuif aan tafel in het Jad Mahal. Hier kunnen jullie genieten van een goede keuken met heerlijke Franse-Marokkaanse gerechten.

ACCOMMODATIES

Le Meridien N'Fis 5*

Temidden van een prachtig park van ruim 5 hectare ligt Hotel Le Méridien N'Fis. Vanuit dit 5-sterrenhotel heb je uitzicht uitzicht op de bergen, de tuin, het park of het zwembad.

Agafay Desert Camp

Verblijf in een tentenkamp in de Agafay-woestijn. Geniet van een diner en ontbijt op locatie en van de sterrenhemel tijdens de (soms koude!) nacht.

Hotel Sofitel 5*

Dit prachtige hotel heeft comfortabele kamers en ruime suites. Daarnaast beschikt het over een spa, fitnesscentrum, restaurants en meerdere bars.

Villa Palais Souad

In deze privé-villa kun je verblijven met een groep van maximaal 20 personen. De villa bevat 9 slaapkamers die zijn voorzien van airco, meerdere lounges en een ruime keuken.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Gebruik het online formulier. Na jouw online aanvraag nemen we contact met je op om jullie wens goed in kaart te brengen

Voorstel

We sturen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel die je gemakkelijk digitaal kunt bekijken en delen

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld. Enige wat jullie hoeven doen is ervaren!

Een reisvoorstel naar Marrakech op maat?