Schitterend

Kaapstad

Kaapstad
Afrika

Kaapstad

Kaapstad is al vaker bestempeld als beste vakantiebestemming ter wereld; dat is niet voor niets. Met een unieke ligging aan de voet van de Tafelberg en aan de baai heb je overal in de stad een prachtig uitzicht. 

"Deze bruisende stad is gelegen tussen de majesteuze Tafelberg, de Atlantische Oceaan en Indische Oceaan en staat bekend als een van de mooiste steden ter wereld! Van cultuur opdoen in de stad en hiken bij Lions Head tot aan wijnproeven in een van de omliggende wijngaarden. Cape Town has it all!"
Bohemian Birds - Berber Bosma
Berber Bosma
Reisspecialist
Kustlijn Kaapstad
  • Aantal uren vliegen 11
  • Valuta Rand
  • Temperatuur 12 tot 32 graden
  • Proost Gesondheid
  • Cultuur 69%
  • Activiteiten 94%
  • Natuur 92%
  • Avontuur 83%

Hoogtepunten

Moheen reeyad J Apcj Mcs F M unsplash
1

Robbeneiland

Snorkelen met zeeleeuwen
2

Snorkelen met zeeleeuwen

Tokara wine estate in Stellenbosch
3

Tokara wine estate

Helikopter vlucht boven Kaapstad
4

Helikoptervlucht

Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je wilt een groepsreis op maat, klikt op Gratis Reisadvies en laat hier je gegevens achter. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Tijdens dit eerste contact (10 min.) bespreken we jouw behoeften, beantwoorden de eerste vragen & plannen we de uitgebreide intake met jou.

Gratis voorstel

2 Intake

De intake kan plaats vinden bij jullie op kantoor, bij ons in Amsterdam of kan virtueel plaatsvinden. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan een onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Nadat het voorstel is uitgewerkt zal er een invite komen om dit voorstel persoonlijk te bespreken. Idealiter bij jullie (of ons) op kantoor om alles persoonlijk & in detail door te nemen. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made group journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Zuid Afrika overview
Neushoorns crossing
Kustlijn Kaapstad
Pinguins op het strand in Zuid Afrika
Cheers op de mooie reis

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies