Afrika

Top 6 activiteiten in Kaapstad

Kaapstad FTU RIB boten

Kaapstad is een ideale bestemming voor bedrijfsreizen dankzij de diverse activiteiten die teambuilding en avontuur combineren. De stad biedt een indrukwekkende mix van natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden, wat zorgt voor unieke ervaringen die het team dichter bij elkaar brengen. Of je nu op zoek bent naar adrenaline of juist ontspanning, Kaapstad biedt voor ieder wat wils. Ontdek hieronder welke activiteiten jullie teamuitje onvergetelijk kunnen maken.

Vlieg met het team boven Kaapstad!

Deze helikoptervlucht is een indrukwekkende manier om de stad vanuit een geheel nieuw perspectief te bewonderen. Tijdens jullie bedrijfsreis zweven jullie boven de iconische Tafelberg, de levendige haven en de prachtige stranden. Naast  dat jullie genieten van de spectaculaire uitzichten, creëren jullie ook een gezamenlijke ervaring om nooit te vergeten.

Helikopter vlucht boven Kaapstad

Motorrit met je collega's

Tijdens deze bedrijfsreis maken jullie een opwindende motorrit door de natuur en bezoeken jullie natuurlijk ook Kaap de Goede Hoop. Deze iconische rit biedt jullie de kans om samen te genieten van de adembenemende kustlijnen en indrukwekkende uitzichten. Dit avontuur zal jullie team dichterbij elkaar brengen en zorgt voor onvergetelijke momenten.

Kaapstad motorrit naar Kaap de Goede Hoop

Spot de Big Five op jeepsafari

Ervaar de spanning van een echte safari in het Aquila Private Game Reserve. Dit is de kans om tijdens jullie bedrijfsreis de Big Five in hun natuurlijke habitat te zien. Terwijl jullie gezamenlijk op zoek zijn naar de leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushoorns, versterkt de band binnen het team. Samen op zoek naar de wilde dieren maakt van deze ervaring een avontuur dat jullie nog lang zal bijblijven.

Safari Zuid Afrika

Samen tussen de zeeleeuwen

Stel je voor: je duikt in het kristalheldere water, omringd door speelse zeeleeuwen die nieuwsgierig om je heen zwemmen. Snorkelen met zeeleeuwen is een unieke ervaring die jullie dichter bij elkaar brengt. Jullie gaan het water in rondom Duiker Island, deze locatie is perfect voor zowel ervaren als beginnende snorkelaars.

Snorkelen met zeeleeuwen

Proef de smaak van de Kaapse wijnen

Een bezoek aan Kaapstad is niet compleet zonder een uitstapje naar de beroemde Kaapse wijngaarden. Tokara Wine Estate biedt een exclusieve ervaring voor wijnliefhebbers. Hier kan je team genieten van een rondleiding door de wijngaarden, gevolgd door een uitgebreide wijnproeverij met een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de omliggende bergen. Dit is de perfecte activiteit om even tot rust te komen en te genieten van de verfijnde smaken van Zuid-Afrikaanse wijnen.

Tokara wine estate in Stellenbosch

Een reis door de geschiedenis

Voor een activiteit die zowel educatief al indrukwekkend is, is een bezoek aan het Robbeneiland een must. Dit UNESCO werelderfgoed, dat vroeger een gevangenis was, biedt een diepgaand inzicht in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Verken het eiland en bezoek de cel waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat. Deze ervaring biedt niet alleen een dieper begrip van de Zuid-Afrikaanse cultuur en geschiedenis, ook zal het inspireren en een blijvende indruk achterlaten op de collega's.

Moheen reeyad J Apcj Mcs F M unsplash

Of jullie nu zweven boven Tafelberg, op safari gaan of proeft van de Kaapse wijnen, elke activiteit versterkt de teambuilding en creëert blijvende herinneringen. Laat Kaapstad jullie inspireren voor jullie volgende onvergetelijke bedrijfsreis. Pak de kans om samen iets buitengewoons te beleven en keer terug met een hechter team en inspirerende verhalen!

Willen jullie Kaapstad zelf ervaren?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Terug naar het overzicht
Gratis reisadvies