Bourgondisch

Tsjechië

Tsjechië - tram
Europa

Tsjechië

Hoewel de Tsjechische Republiek pas werd opgericht tijdens de Fluwelen Revolutie in 1993, heeft dit jonge land een ongekende hoeveelheid historische schatten uit een ver verleden. Hier beleef je met al je vrienden een onvergetelijke lustrumreis terug in de tijd. Ontdek een magisch wonderland met ontelbare middeleeuwse kastelen, burchten en kerken. Nonchalant verspreid over de rollende heuvels en besneeuwde bergen van de vele prachtige  natuurparken die het land rijk is. Met als stralend centrum natuurlijk het ‘Parijs van het Oosten’ aka de ‘Stad van 100 Torens’ aka Praag! Hier vinden heldhaftige lustrum ridders en romantische jonkvrouwen het perfecte mysterieuze decor om zélf geschiedenis te schrijven.

"Zeg je Tsjechië dan denk ik gelijk aan Praag! Ik was positief verrast door deze stad met een karakteristieke oude binnenstad, veel terrassen en een bezoek aan de bierbrouwerij Staropramen Brewery kan ook niet missen. Als je in Praag bent is een must see de gigantische nachtclub met 5 verdiepingen, Karlovy Lazne."
Team - Britt Tiggelman
Britt Tiggelman
Reisspecialist
Tsjechië - architectuur
  • Aantal uren vliegen 1
  • Valuta Tsjechische kroon
  • Taal Tsjechisch
  • Proost Na Zdraví
  • Cultuur 80%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 78%
  • Avontuur 85%
Zo vliegen wij Tsjechië aan

Hoogtepunten

Tsjechië - Wildwater raften
1

Wildwater raften

Tsjechië - party
2

VIP clubben met een partyguide in de vele clubs & pubs

Tsjechië - bier
3

Bier tour langs microbrouwerijen

Tsjechië - straat
4

Outdoor BBQ

Praag
Tsjechië
Tsjechië - Lustrumreizen

Dispuut H.E.B.E ASC

”Toevallig kwamen we in contact met Bohemian Birds. Wij wilden alles zelf regelen, maar de eerste indruk was heel prettig, dus waarom niet?

Dat was een hele goeie beslissing. Je zou maar vliegtickets moeten regelen voor vijftig mensen ofzo. Onze verblijfplaats kon niet centraler gelegen. Restaurants, clubs, activiteiten, het was allemaal geregeld, met gids en al. Wij hoefden oprecht alleen maar te zorgen dat iedereen bleef leven.”

Bekijk deze bestemming
Bialowieza Polen Safari
Polen
Polen - Lustrumreizen

Joost - Dispuut M.A.R.N.I.X. ASC

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

Bekijk deze bestemming
Kroatië - Dubrovnik
Kroatië
Kroatië - Lustrumreizen

JC Extase

“Bohemian Birds heeft voor ons een heel vette 2e lustrumreis georganiseerd naar Kroatië en Montenegro. Het avontuur begon met een paar dagen op de zeilboot langs de Kroatische eilanden, wat echt een fantastische ervaring was! Bij het ophalen van de boot waren er wat haperingen in de organisatie, maar Bohemian Birds pakte dat meteen op waardoor wij weer onbezorgd konden genieten. Het tweede gedeelte van de reis gingen we naar Montenegro, waar we op prachtige plekken hebben overnacht, zoals met tentjes in Durmitor National Park en in een eco lodge, en waar Bohemian Birds voor gave extra’s had gezorgd, zoals een enorme taart voor de jarige en schapen voor ons om te scheren. Ook alle chauffeurs, gidsen, schipper, etc. op locatie waren leuke en vriendelijke mensen, wat de reis extra aangenaam maakte. Dank Bohemian Birds, voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Tsjechië - architectuur
Tsjechië - natuur
Tsjechië - straat
Tsjechië - klok
Tsjechië - architectuur

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies