Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Parijs - raam
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Incentro

‘Voor onze teambuilding met het hele kantoor heeft Bohemian Birds ons tot in alle puntjes geholpen met deze onvergetelijke reis. Het prettige aan Bohemian Birds is dat zij ook voor de kleinere groepen en kleinere budgetten net zo hard mee denken en willen ontzorgen. Wij hebben een mooie onvergetelijke reis naar Parijs kunnen maken en alles eruit kunnen halen wat mogelijk was. Van een heerlijke cocktail diner, tot Disney, tot een champagne cruise over de Seine.. alles liep vlekkeloos in elkaar over. Het was een fijne onbezorgde reis die wij niet meer zullen vergeten! Bedankt Bohemian Birds, graag tot de volgende keer!’

Bekijk deze bestemming
Parijs - straat
Parijs
Parijs - Bedrijfsreizen

Van Doorne

Bohemian Birds is dé organisatie om in te schakelen voor het organiseren van een originele bedrijfsreis. Met ruim 250 collega’s hebben wij in september 2021 een jubileumreis gemaakt naar Parijs. Bohemian Birds heeft er voor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Al bij het eerste contact merkten wij dat dit een zeer professionele organisatie is die doet wat zij belooft: het realiseren van bucketlist (bedrijfs)reizen. Wij hebben dan ook niks dan lof voor de inzet, flexibiliteit en creativiteit van Bohemian Birds. De “Birds” zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief mee, schakelen snel en kunnen vrijwel elk verzoek regelen. Daarnaast heeft Bohemian Birds onwijs aardige en enthousiaste medewerkers in dienst.

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies