Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Ibiza - stadje
Ibiza
Ibiza - Bedrijfsreizen

TIM

‘Samenwerken en successen vieren met alle collega’s tijdens het TIM teambuilding weekend op Ibiza dat georganiseerd was door Bohemian Birds. Eenmaal aangekomen verliep de hotelkamer check-in vlekkeloos dankzij een eigen TIM balie. De volgende dag stonden verschillende activiteiten waaronder een roadtrip, boottocht en diner op het programma. De avond hebben we afgesloten (dit was een tip van Sarah voor wie nog energie had om door te gaan) met een bezoek aan de Pacha tot in de kleine uurtjes. De organisatie door Bohemian Birds was op alle fronten goed op elkaar afgestemd. De mensen van de organisatie waren leuk en zeer behulpzaam. Het logo van TIM was geïntegreerd in alle activiteiten wat het TIM gevoel zeker heeft versterkt onder de collega’s. Al met al was het teambuilding weekend (die veel te snel voorbij was), waarin collega’s door de informele sfeer elkaar beter en van een andere kant hebben leren kennen, zeker meer dan geslaagd.’

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies