Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Rome - architectuur
Rome
Rome - Bedrijfsreizen

LXA Advocaten

“Voor onze Romereis (met 66 personen) hebben wij de hulp ingeschakeld van Bohemian Birds, en daar hebben we geen moment spijt van gehad! Ze hebben werkelijk alles gedaan om onze trip onvergetelijk te maken, en dat is gelukt!
Niet alleen de gevarieerde activiteiten (zoals Vespa tour, treasure hunt, fietstocht door de stad, Vaticaan/Colosseum) waren tot in de puntjes geregeld, maar ook bij het regelen van alle andere zaken, zoals het vinden van mooie lunch-, diner- en borrellocaties, het regelen van transfers etc. waren ze onmisbaar. Dat geldt zeker ook voor de lokale gids Jesse die ons van ‘s ochtends tot ’s avonds laat vergezelde, en als enige doel had om ons een fantastische tijd te bezorgen. Niets was teveel. We zijn onder de indruk van de ondersteuning, flexibiliteit en service. Bohemian Birds heeft erg leuke ideeën voor de invulling van je reis, zijn altijd bereikbaar, het contact is heel prettig, en ze ontzorgen je echt. Je hoeft alleen maar te genieten, en dat heeft iedereen gedaan! Kortom: Ontzettend bedankt en een dikke 10!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies