Top

bohemian birds logo

WIJ MAKEN JULLIE LUSTRUMREIS. ONVERGETELIJK.

Een boottocht op een privéjacht? Check! Skydiven, Abseilen in een ondergrondse waterval of een iconische berg beklimmen? Check! De dikste villa’s, vetste activiteiten en chillste restaurants en barretjes. Wij regelen het voor jullie. Door onze ervaring in meer dan 65 landen en de samenwerking met lokale collega’s kunnen wij de meest bijzondere én voordeligste reizen organiseren. Ieder dispuut of jaarclub is anders, daarom personaliseren wij iedere reis. Zo ontstaat een originele, bucket list lustrumreis die compleet is afgestemd op jullie wensen en natuurlijk het budget.

ONTDEK DE GEHEIMEN VAN DE WERELD DIE JE DACHT TE KENNEN

WAAROM BOHEMIAN BIRDS

Originaliteit

Elke lustrumreis is uniek, met originele activiteiten en toffe bestemmingen. Wij zorgen voor een onvergetelijke trip met bucketlist activiteiten volledig afgestemd op jullie wensen.

Hoge kwaliteit

Wij werken samen met een groot netwerk van lokale experts die weten waaraan een lustrumreis moet voldoen. Zo zorgen wij voor een hoge kwaliteit van reizen die jullie niet snel zullen vergeten.

Snel & persoonlijk

Wij communiceren informeel, razendsnel en persoonlijk. Jullie persoonlijke reisspecialist staat voor jullie klaar voor al jullie vragen rondom jullie onvergetelijke trip.

Duidelijke prijsopgaaf

Geen verrassingen of extra kosten. Jullie ontvangen een duidelijke prijsopgaaf zodat jullie weten wat jullie kunnen doen binnen je budget. De biertjes die je in de bar uitgeeft zijn daarbij niet meegerekend.

Veilig op reis

Wij zijn aangesloten bij alle noodzakelijke garantiefondsen zodat jullie geboekte reis bij ons veilig is. Zo hebben wij alle benodigde reisverzekeringen voor een onbezorgde ervaring.

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Vul HIER jouw reisvoorkeur in. Na jouw aanvraag nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.

Plannen doornemen

Om jullie wensen voor de reis goed in kaart te brengen nodigen we jullie graag uit op kantoor of voor een video-call. Daarna sturen we jullie een op maat gemaakt reisvoorstel toe.

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld om de trip onvergetelijk te maken. Alles wat jullie moeten doen is ervaren en genieten.