Top

ERVAREN IS HET NIEUWE HEBBEN

LUSTRUMREIZEN : DE PERFECTE REIS

Het is niet altijd even makkelijk om zelf een originele lustrumreis samen te stellen; iedereen is al op zo veel plekken geweest. Daarom zijn wij er om jullie te helpen alsnog de aller vetste lustrumreis te creëren. En dat doen we samen! Kom bij ons langs op ons kantoor in Amsterdam en vertel ons onder het genot van een getapt biertje wat jullie wensen zijn. Een luchtballonvaart in India? Hiken door de jungle van Colombia? Chillen op het strand van Bali? Of raften in Georgië? Het kan zo gek als jullie willen en niets is onmogelijk. Door onze ervaring in meer dan 52 landen en de samenwerking met lokale collega’s kunnen wij de meest bijzondere én voordeligste reizen organiseren. Ieder dispuut of jaarclub is anders, daarom personaliseren wij iedere reis. Zo ontstaat een originele, bucket list lustrumreis die compleet is afgestemd op jullie wensen en natuurlijk het budget.

ONTDEK DE GEHEIMEN VAN DE WERELD DIE JE DACHT TE KENNEN

“Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds heeft’

DISPUUT M.A.R.N.I.X. ASC

ONZE GARANTIES

Originaliteit

Elke lustrumreis is uniek, met originele activiteiten en toffe bestemmingen. Wij zorgen voor een onvergetelijke trip met bucketlist activiteiten volledig afgestemd op jullie wensen.

Hoge kwaliteit

Wij werken samen met een groot netwerk van lokale experts die weten waaraan een lustrumreis moet voldoen. Zo zorgen wij voor een hoge kwaliteit van reizen die jullie niet snel zullen vergeten.

Snel & persoonlijk

Wij communiceren informeel, razendsnel en persoonlijk. Jullie persoonlijke reisspecialist staat voor jullie klaar voor al jullie vragen rondom jullie onvergetelijke trip.

All-in-prijs

Geen verrassingen of extra kosten. Jullie ontvangen een duidelijke all-in-prijs zodat jullie weten wat jullie kunnen doen binnen je budget. De biertjes die je in de bar uitgeeft zijn daarbij niet meegerekend.

Veilig op reis

Wij zijn aangesloten bij alle noodzakelijke garantiefondsen zodat jullie geboekte reis bij ons veilig is. Zo hebben wij alle benodigde reisverzekeringen voor een onbezorgde ervaring.

REVIEWS

‘‘Ze waren continue goed bereikbaar en flexibel”

DISPUUT FUNEST

JC Gulden Ugunda

JC GULDEN – UGANDA

Penelope Marrakech

DISPUUT PENELOPE – MARRAKECH

Sky Filipijnen

JC SKY – FILIPIJNEN

J.C. Mint Jordanië

JC MINT – JORDANIË

Aegis Colombia

AEGIS’ 11 – COLOMBIA

ZO WERKEN WIJ

Aanvraag

Vul online het formulier in. Na jouw aanvraag nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meet & Greet

Om jullie wensen voor de reis goed in kaart te brengen nodigen we jullie uit op kantoor. Daarna sturen we jullie een reisvoorstel toe.

Ervaren

Jullie gaan op reis en wij hebben alles geregeld om de trip onvergetelijk te maken. Alles wat jullie moeten doen is ervaren en genieten.

“Het was onvergetelijke reis in Ecuador met als hoogtepunten het raften, de Cotopaxi bewandelen en het walvissen spotten’

JC STORM

GRATIS REISINSPIRATIE ONTVANGEN?

powered by Typeform
You don't have permission to register