Passievol

Argentinië

Argentinië - Patagonië
Zuid-Amerika

Argentinië

Het diverse Argentinië is zonder meer een geweldige bestemming voor een lustrum reis. Dans de Tango in de gezelligste cafés in Buenos Aires, geniet van heerlijke wijn in dé wijnstad Mendoza en laat je hart overslaan bij de bijzondere Iguaza Falls.  Argentinië is zo groot dat je door het hele land heen verschillende klimaten en landschappen zult tegenkomen! Het enige nadeel aan al deze mooie plekken is dat het niet dicht bij elkaar in de buurt ligt. Je zal vaak meerdere binnenlandse vluchten in je programma moeten stoppen om alle parels van landschappen te bezoeken.Argentinië got it all.. Maak je klaar voor een onvergetelijke lustrumreis!

"Argentinië heeft mij zo vaak verbaasd door haar veelzijdigheid! Van de gigantsiche gletsjers in Patagonia tot de uitgestrekte zoutvlaktes in het Noorden. En dan heb je de "city that never sleeps" Buenos Aires nog waar een steak van de parilla, Malbec en Tango de standaard zijn."
Bohemian Birds - Team Alexander Smaal
Alexander Smaal
Reisspecialist
Argentinië - weg
  • Aantal uren vliegen 13,5
  • Valuta Argentijnse peso
  • Taal Spaans
  • Proost Salud
  • Cultuur 95%
  • Activiteiten 85%
  • Natuur 80%
  • Avontuur 84%
Zo vliegen wij Argentinië aan

Hoogtepunten

Argentinië - tango
1

Tango les

Argentinië - wijntour
2

Mendoza wijn tour

Argentinië - Iguazu
3

Verbaas je bij Puerto Iguazu

Argentinië - El Calafate
4

Bootcruise El Calafate

JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka & Malediven
Sri Lanka & Malediven - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Boracay Filipijnen
Filipijnen
Filipijnen - Lustrumreizen

JC Bagheera

”Nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnige reis! Alles was super goed geregeld en hebben optimaal kunnen genieten van onze reis!! Als ik nog een keer een verre reis ga maken vraag ik Bohemian Birds weer!! Bedankt voor deze onvergetelijke reis!”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Argentinië - kunst
Argentinië - Patagonië
Argentinië - Patagonië
Argentinië - Buenos Aires
Argentinië - straten

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Met ons online formulier helpen we je een handje op weg met je reisplannen. Gratis en vrijblijvend.
Gratis reisadvies
In 30 seconden geregeld
Gratis reisadvies