Exotisch

Brazilië

Brazilie helikopter
Zuid-Amerika

Brazilië

Er zijn maar weinig plekken zo avontuurlijk en gevarieerd als Brazilië. Een land zo ontzettend groot, dat de Brazilianen je vaak zullen vertellen dat ze in een continent leven. Wie hier gaat reizen, zal keuzes moeten maken. Hoog tijd dus om al jullie bucketlists te verzamelen. Van deltavliegen boven Rio of een vette buggy tour langs de Noordoostkust tot aan piranha’s vissen in het grootste moerasgebied ter wereld, Pantanal.  Waar jullie ook gaan, aan heerlijke stranden, samba en een flinke partij voetbal zullen jullie niet ontkomen.

"Mijn reis naar Brazilië was geweldig! Denk aan de betoverende stranden van Copacabana en het bruisende carnaval in Rio de Janeiro. De diversiteit van het Amazone-regenwoud en het unieke Pantanal zijn prachtig om te zien. De rijke mix van culturen, van samba tot capoeira, maakt Brazilië tot een levendige en onvergetelijke ervaring."
Image0 2
Nanda Verschuren
Reisspecialist
Brazil overview
  • Aantal uren vliegen 12
  • Valuta Real
  • Taal Portugees
  • Proost À sua Saúde
  • Cultuur 79%
  • Activiteiten 86%
  • Natuur 93%
  • Avontuur 94%
Zo vliegen wij Brazilië aan

Hoogtepunten

Brazillie rio
1

Deltavliegen over Rio

Brazille zit vol natuur
2

Jungletocht en wildlife spotten in Pantanal

Party boot tour
3

Eilandhoppen met een privé partyboot

Buzios 3f494dbe
4

Privé villa in Buzios

Zonsondergang in Brazillie
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Edd

“JC Edd heeft ontzettend genoten van het prachtige Brazilië dankzij een zeer goed georganiseerde en unieke reis die ons mogelijk is gemaakt door Bohemian Birds. Samen met deze organisatie hebben we ruim een jaar naar onze eerste lustrumreis toegewerkt. Tijdens de voorbereidingen kwamen ze met originele ideeën, en andersom hebben ze goed geluisterd naar onze wensen en deze in de trip geïncorporeerd. Het contact was plezierig, en er werd snel gehandeld wanneer dat nodig was. Op de lustrumreis zelf hebben we ons goed geamuseerd: de natuur, de cultuur, de activiteiten, maar bovenal de zeer vriendelijke en behulpzame gidsen hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt. Bij dezen raden we iedereen dan ook aan om zijn of haar (lustrum)reis met Bohemian Birds te organiseren. No regrets!”

Bekijk deze bestemming
JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Strand plezier in Brazillie
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Onyx

“Fantastische lustrumreis gehad die goed georganiseerd was. Toen we landden in Rio kwamen we meteen in een stroomversnelling terecht; een chauffeur plus gids stonden ons op te wachten met koud pils en goede tips voor de beste spots van de stad. Dit ging eigenlijk de hele vakantie zo door, waardoor we onze tijd optimaal hebben kunnen benutten. Daarom zeker een aanrader”

Bekijk deze bestemming
Tailormade groupjourneys

Werkwijze

1 Aanvraag

Je hebt je gegevens achtergelaten op onze site. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Hierin bespreken we jouw behoeften, of we een match zijn en plannen we een uitgebreide intake met jou en de rest van de commissie. 

Gratis voorstel

2 Intake

De intake met de hele commissie kan virtueel of bij ons op kantoor (onder het genot van een biertje). Tijdens deze intake gaan we in op de bestemming, gewenste invulling van het programma & budget. Op deze manier werken we samen aan jullie onvergetelijke ervaring.

3 Voorstel

Op basis van de besproken punten tijdens de intake is het ons doel om binnen 14 dagen een op maat gemaakt programma voor jullie samen te stellen.  

4 Reisbespreking

Het voorstel zal persoonlijk met jullie doorgenomen worden. Indien gewenst kan dit ook net buiten kantoortijden om zodat iedereen vanuit de commissie aan kan haken. Tot aan 6 weken voor vertrek hebben we de tijd om samen de reis te perfectioneren. 

5 Ervaren

Niet onbelangrijk, het ervaren van jullie eigen custom made journey! Samen hebben we de reis samengesteld waar jullie herinneringen voor het leven zullen maken. Enjoy!

Tailormade Groupjourneys

Sfeerimpressie

Strand plezier in Brazillie
Hikes op gevangeniseiland
Zonsondergang in Brazillie
Blauwe wateren in Brazillie

Why Bohemian Birds?

Maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Perfect op al jouw behoeften afgestemd. De afgelopen jaren hebben onze reisspecialisten al meer dan 1500 op maat gemaakte reizen verzorgd naar meer dan 170 bestemmingen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is cruciaal voor ons om een totaalervaring neer te zetten. Op kantoor bij ons, bij jullie of digitaal. We stemmen dit af op jullie voorkeur. 

Specialist in grote groepen

Met ervaring in het begeleiden van groepen tussen de 20 & 2.000 personen per reis, zijn wij de ultieme experts in op maat gemaakte groepsreizen, met ongeëvenaarde aandacht voor detail, individuele wensen & veiligheid voorop.

Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies