Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Zonsondergang in Brazillie
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Edd

“JC Edd heeft ontzettend genoten van het prachtige Brazilië dankzij een zeer goed georganiseerde en unieke reis die ons mogelijk is gemaakt door Bohemian Birds. Samen met deze organisatie hebben we ruim een jaar naar onze eerste lustrumreis toegewerkt. Tijdens de voorbereidingen kwamen ze met originele ideeën, en andersom hebben ze goed geluisterd naar onze wensen en deze in de trip geïncorporeerd. Het contact was plezierig, en er werd snel gehandeld wanneer dat nodig was. Op de lustrumreis zelf hebben we ons goed geamuseerd: de natuur, de cultuur, de activiteiten, maar bovenal de zeer vriendelijke en behulpzame gidsen hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt. Bij dezen raden we iedereen dan ook aan om zijn of haar (lustrum)reis met Bohemian Birds te organiseren. No regrets!”

Bekijk deze bestemming
Strand plezier in Brazillie
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Onyx

“Fantastische lustrumreis gehad die goed georganiseerd was. Toen we landden in Rio kwamen we meteen in een stroomversnelling terecht; een chauffeur plus gids stonden ons op te wachten met koud pils en goede tips voor de beste spots van de stad. Dit ging eigenlijk de hele vakantie zo door, waardoor we onze tijd optimaal hebben kunnen benutten. Daarom zeker een aanrader”

Bekijk deze bestemming
JC DWARS BRAZILIË 300x200
Brazilië
Brazilië - Lustrumreizen

JC Dwars

“Afgelopen twee weken zijn wij met onze jaarclub naar Brazilië geweest. We hebben een fantastische reis gehad! Voorafgaand aan de reis hebben we veel contact gehad met Bohemian Birds en werd er goed met ons meegedacht. Tijdens de eerste dag van onze reis verliep een activiteit iets anders dan verwacht, maar nadat we dit gemeld hadden werd hier meteen op gereageerd en juist op gehandeld. Het was echt top dat elke dag een busje met chauffeur en gids op tijd klaar stond, hierdoor verliep onze reis heel soepel. Hele leuke reis gehad en wij zouden anderen aanbevelen om je lustrumreis met Bohemian Birds te plannen!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies