Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Pimpelle

Fantastische lustrumreis gemaakt met 77 vrouwen naar Budva in Montenegro, mogelijk gemaakt door Bohemian Birds. Samenwerking was zeer fijn en soepel met dank aan Amber!

Bekijk deze bestemming
Montenegro - uitzicht
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut P!nk

“Bohemian Birds heeft voor ons een geweldige lustrumreis georganiseerd. Alles was tot in de details geregeld, de activiteiten waren ontzettend leuk en de hulp om in Montenegro onze weg te vinden was super. Alles bij elkaar hadden we het zelf zeker niet zo goed kunnen regelen en was het de kosten zeker waard!”

Bekijk deze bestemming
Montenegro - zonsondergang
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Gladius

“Onze reis naar Montenegro was fantastisch. We waren met 30 mannen tussen de 18 en 32, wat het vrij ingewikkeld maakte om de reis goed op iedereen af te stemmen. De deskundigheid van Tessa en het Bohemian Birds-team heeft dit op een uitstekende wijze voor elkander gebokst. Hierdoor was de totale ervaring top en de prijs/kwaliteit-verhouding van onze reis uitmuntend. Ik ga ons volgende lustrumbestuur zeker aanraden om weer bij Bohemian Birds te boeken. Tessa & team, bedankt en tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
DISPUUT FUNEST MONTENEGRO 300x200
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Funest

“Wij zijn via Bohemian Birds naar Montenegro en Kroatie geweest en hebben een fantastische lustrumreis gehad! BB had een heel gevarieerd programma op maat voor ons gemaakt en het was echt zooo leuk allemaal. Ze waren continu goed bereikbaar en flexibel en dachten heel chil met ons mee. We zouden het zeker aanraden! We konden als commissie ook continu chillen omdat we helemaal niks meer hoefden te doen op locatie. Tot over 5 jaar!”

Bekijk deze bestemming
Dispuut Ritz - Macedonië
Montenegro
Montenegro - Lustrumreizen

Dispuut Ritz

“We hebben een top tijd gehad bij Bohemian Birds! De voorbereidingen hebben ruim 2 jaar geduurd (wat met name kwam doordat COVID-19 roet in het eten gooide), maar dat heeft ons des te meer bewezen hoe ongelofelijk fijn het is om je lustrumreis bij een reisorganisatie te boeken! Vanaf het begin is BB super behulpzaam, vriendelijk, snel en oplossing gericht geweest. We hebben in prachtige en betaalbare accommodaties gezeten en geweldige locaties bezocht, mede dankzij BB’s uitstekende kennis van het lokale gebied. Dankzij BB’s lokale gidsen konden we nog een dag van tevoren een boottocht organiseren of twee uur van tevoren een tafel boeken voor 30 mensen in de leukste tentjes van de stad. Als ik nog een keer met een grote groep of vakantie ga, dan weet ik 100% zeker dat ik BB weer in zou schakelen! Super erg bedankt!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies