Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Macedonië - Skopje
Macedonië
Macedonië - Lustrumreizen

Damesdispuut Sabella

“Een reis met 26 vrouwen is niet niets, maar dankzij Bohemian Birds verliep onze eerste lustrumreis geweldig! De week bestond uit afwisselende activiteiten, waarbij relaxen, gezelligheid en avontuur zeker niet ontbraken. Een week om nooit te vergeten!”

Bekijk deze bestemming
Macedonië - birds
Macedonië
Macedonië - Lustrumreizen

Damesdispuut Samodivi

“Van het plannen van de reis tot het gaan op reis met 21 dames fantastische begeleiding gehad vanuit Bohemian Birds. We zijn naar unieke plekken geweest en hebben mogen overnachten op prachtige locaties. De rondreis door Macedonië is een aanrader voor iedere groep! Ondanks de vele wijzigingen die moesten plaatsvinden door corona restricties heeft Bohemian Birds altijd een mooi programma voor ons gemaakt. De samenwerking ging soepel en Bohemian Birds was ook tijdens de reis altijd te bereiken!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies