Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Israël - Jeruzalem
Israël
Israël - Lustrumreizen

Dispuut Sphinx

”Geweldige tijd gehad in Tel Aviv! Met 50 meisjes op reis naar een prachtige stad. We hadden de perfecte combinatie van uitgaan en cultuur. Heel veel van Tel Aviv gezien en van het bruisende nachtleven. Veel verschillende clubs en kroegen gezien. 2 stedentripjes gemaakt naar Jeruzalem en Bethlehem, dit zijn indrukwekkende steden met veel geschiedenis. Goede tour guide en veel geleerd over het lokale leven in deze historische steden. Tel Aviv is een ontzettend leuke en moderne stad met heel veel aardige en mooie mensen. Het hostel was goed met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in lokaal café. Hostel zat dicht bij het strand en leuke straat met barretjes. De reis naar Tel Aviv heeft ons lustrum zeker gemaakt! Wij als LuCo hadden weinig zorgen en hebben net als de rest heerlijk kunnen genieten van deze fantastische reis!”

Bekijk deze bestemming
Israël - Tel Aviv
Israël
Israël - Lustrumreizen

De Albertianen

“De jaarclub trip was een overweldigend succes. De afwisseling en de bijzondere activiteiten deden zijn werk. Van Chernobyl tot abseilen in Tel Aviv. Naar twee landen die formeel nog in oorlog zijn, maakt het edgy! Omdat we met meer dan 12 man waren, is het een echte must dat alles goed is geregeld en we altijd vervoer, een gids of een tafel in een club hadden. Kortom; een hele dikke 9.5!!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies